К истории православного богослужения. По поводу некоторых церковных служб и обрядов - Николай Красносельцев (978-5-370-04849-4)

К истории православного богослужения. По поводу некоторых церковных служб и обрядов - Николай Красносельцев (978-5-370-04849-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 250
250 грн
  • ISBN: 978-5-370-04849-4
  • Код товару: 352706
Основні характеристики
Серія: Eх libris
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 254

Про книгу «До історії православного богослужіння. Щодо деяких церковних служб та обрядів» Микола Красносельцев

У книзі відомого історика церкви, літургіста та археолога Миколи Фомича Красносельцева (1845-1898) представлені матеріали та дослідження за даними рукописів Соловецького монастиря про деякі церковні служби та обряди, що нині не вживаються у практиці Російської православної церкви. До таких служб і обрядів відносяться: обряди вступу на паству нового архієрея, чин новоліття, дійство страшного суду, омивання святої трапези у Великий четвірок, загальне маслоосвячення у Великий четвірок і в суботу, молитви про оголошені за ранковою та вечірньою , чин постриження черниці, чин і молебень за хворого, чин поховання священиків та архієреїв та інші. Відтворено в оригінальній авторській орфографії видання 1889 (видавництво ”Університетська друкарня, Казань”).

Купити книгу «До історії православного богослужіння. Щодо деяких церковних служб та обрядів» Микола Красносельцев в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "До історії православного богослужіння. Щодо деяких церковних служб та обрядів" (Микола Красносельцев) з ISBN 978-5-370-04849-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Серія
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
254
Формат
150x215 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Микола Красносельцев

Рецензії на книгу «До історії православного богослужіння. Щодо деяких церковних служб та обрядів ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами