Вокруг хлеба и сыра. Домашний творог, мацони, рикотта, брынза и сырники в компании с пряной сдобой - Ася Чудновская (978-5-4470-0543-6)

Вокруг хлеба и сыра. Домашний творог, мацони, рикотта, брынза и сырники в компании с пряной сдобой - Ася Чудновская (978-5-4470-0543-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 615
615 грн
  • ISBN: 978-5-4470-0543-6
  • Код товару: 352623
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: крейдований
Кількість сторінок: 144

Про книгу «Навколо хліба та сиру. Домашній сир, мацони, рикотта, бринза та сирники в компанії з пряною здобою» Ася Чуднівська

Домашній ароматний теплий хліб із хрусткою скоринкою... Соковитий, вологий, такий свіжий сир і сир, найніжніша вершкова олія... Автори книги, віртуози кулінарії та пропагандисти сімейних цінностей Ася Чуднівська та Індіра Харбедія навчать як створити красу на столі. Ви дізнаєтеся як працювати з заквасками і зможете приготувати апетитні частування: хліб із родзинками та родзинками, напитки на заквасці, супи, торти та пудинги з додаванням хліба. З молока та сироватки зробите сирну пастилу, пончики, пишні сирники та навіть борщ! Маскарпоне, бринза, філадельфія, рікотта – делікатеси готуватимуться на вашій кухні. А разом із ними кекси та пироги. Найзатишніша кулінарна книга, хліб та сир у всій різноманітності.

Купити книгу «Навколо хліба та сиру. Домашній сир, мацони, рикотта, бринза та сирники в компанії з пряною здобою» Ася Чуднівська в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Навколо хліба та сиру. Домашній сир, мацони, рикотта, бринза та сирники в компанії з пряною здобою" (Ася Чуднівська) з ISBN 978-5-4470-0543-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
крейдований
Кількість сторінок
144
Формат
205х265 мм
Ілюстрації
кольорові
Автор
Ася Чуднівська

Рецензії на книгу «Навколо хліба та сиру. Домашній сир, мацони, рикотта, бринза та сирники в компанії з пряною здобою ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами