Прогейминг, Overwatch, киберспорт. Как подростки-геймеры, миллиардеры и предприниматели творят будущее - Остин Мурхед (978-5-00169-951-4)

Прогейминг, Overwatch, киберспорт. Как подростки-геймеры, миллиардеры и предприниматели творят будущее - Остин Мурхед (978-5-00169-951-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 300
300 грн
  • ISBN: 978-5-00169-951-4
  • Код товару: 352583
Основні характеристики
Перекладач: Федір Кузьмичов
Редактор: Поліна Парака
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Прогеймінг, Overwatch, кіберспорт. Як підлітки-геймери, мільярдери та підприємці творять майбутнє» Остін Мурхед

Захоплююча розповідь з перших рук про проект наймасштабнішої в історії професійної кіберспортивної ліги та гонку за її головний приз — мільйон доларів. Ласкаво просимо у світ комп'ютерних ігор, де боротьба йде великі гроші. Діючі особи тут — підлітки-геймери, мільярдери, які володіють спортивними командами, і знамениті підприємці: всі вони прагнуть зрозуміти і підкорити цей світ розваг майбутнього, що швидко розвивається. Книга переносить читача до центру кіберспортивної революції, даючи можливість зануритися у життя гравців та «агентів впливу» ігрового світу. Це іронічна і повна несподіваних поворотів розповідь про підйом професійного геймінгу та кіберспортивної індустрії. Автор книги Остін Мурхед — затятий аматор комп'ютерних ігор, чия увага прикувала до себе ліга з Overwatch (OWL): не випадково спортивні магнати Роберт Крафт, Стен Кронке та Джефф Вілпон виклали по 20 мільйонів доларів, щоб їхні команди взяли участь у ній. Поки автор вивчає життя ліги, OWL у нас на очах робить кіберспорт однією з найпопулярніших розваг американської аудиторії, укладаючи контракти на телевізійне мовлення з ABC та ESPN, повністю заповнюючи стадіони НБА під час своїх матчів та паралельно формуючи новий типаж юних професійних спортсменів. Уважно стежачи за двома провідними командами ліги, San Francisco Shock і London Spitfire, на їхньому шляху до успіху в першому сезоні ліги, Мурхед відкриває для нас закулісся кіберспорту - тренування, що виснажують, і спартанські умови життя найпопулярніших гравців турніру. Крім будинків, в яких живуть і тренуються геймери, а також змагань, в яких вони відточують свою майстерність, автор проводить читача в кімнати для нарад розробника Overwatch компанії Blizzard Entertainment, де бізнесмени, які мріють заробити на молодіжній культурі, інвестують у нові кіберспортивні доларів. Це захоплююча історія про суперзірки геймінгу та погляд у майбутнє спорту та розваг.

Купити книгу «Прогеймінг, Overwatch, кіберспорт. Як підлітки-геймери, мільярдери та підприємці творять майбутнє» Остін Мурхед в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Прогеймінг, Overwatch, кіберспорт. Як підлітки-геймери, мільярдери та підприємці творять майбутнє" (Остін Мурхед) з ISBN 978-5-00169-951-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Федір Кузьмичов
Редактор
Поліна Парака
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
240
Формат
150х215 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Остін Мурхед

Рецензії на книгу «Прогеймінг, Overwatch, кіберспорт. Як підлітки-геймери, мільярдери та підприємці творять майбутнє ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами