Измена. Как справиться с болью, восстановить доверие и начать жить заново - Джанис Абрамс, Майкл Спринг (978-5-00169-921-7)

Измена. Как справиться с болью, восстановить доверие и начать жить заново - Джанис Абрамс, Майкл Спринг (978-5-00169-921-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 373
373 грн
  • ISBN: 978-5-00169-921-7
  • Код товару: 352577
Основні характеристики
Перекладач: Дарина Смирнова
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Зрада. Як впоратися з болем, відновити довіру та почати жити заново» Джаніс Абрамс, Майкл Спрінг

Тепла та розумна книга від клінічного психолога з 35-річним стажем, яка дозволить пережити кризу після зради, стане порадником та підтримкою у непростий період, а також допоможе краще зрозуміти природу зрад. Автор пропонує конкретні, перевірені стратегії для тих, хто переживає зраду свого партнера та прагне швидше відновити стосунки. Невірність викликає сильне відчуття спустошення. Партнери часто відчувають втрату, порушується звичний темп життя, люди нерідко впадають у депресію, яка може тривати роками. Часто невірність стає смертельним ударом для стосунків. Ця книга допоможе обом партнерам - і тому, хто зрадив, і тому, хто постраждав від невірності. За допомогою запропонованої стратегії партнери пройдуть через три стадії відновлення: нормалізація кризи, рішення про те, чи слід відновити відносини, та відродження довіри та сексуальної близькості у разі позитивного вирішення. До книги включені питання від пацієнтів, на які автор дає конкретні відповіді, покликані допомогти у відновленні довіри та стосунків.

Купити книгу «Зрада. Як впоратися з болем, відновити довіру та почати жити заново» Джаніс Абрамс, Майкл Спрінг в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Зрада. Як впоратися з болем, відновити довіру та почати жити заново" (Джаніс Абрамс, Майкл Спрінг) з ISBN 978-5-00169-921-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Дарина Смирнова
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
352
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.420
Автор
Джаніс Абрамс, Майкл Спрінг

Рецензії на книгу «Зрада. Як впоратися з болем, відновити довіру та почати жити заново ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами