Дисциплина без драм. Как помочь ребенку воспитать характер - Дэниел Сигел (978-5-9614-2194-1)

Дисциплина без драм. Как помочь ребенку воспитать характер - Дэниел Сигел (978-5-9614-2194-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 153
153 грн
  • ISBN: 978-5-9614-2194-1
  • Код товару: 352558
Основні характеристики
Назва оригіналу: No-Drama Discipline: The Brain-Based, Relational Approach. For Turning Misbehavior Into Love, Laughter, and Life Skills
Перекладач: Наталя Кіяченко
Редактор: Наталія Нарцисова
Мова: російська

Про книгу «Дисципліна без драм. Як допомогти дитині виховати характер» Деніел Сігел

Про що книга «Дисципліна без драм: Як допомогти дитині виховати характер» Як домогтися, щоб підліток не сперечався з дорослими? Як уберегти дворічного малюка від небезпечних експериментів? Втомилися твердити цілими днями одне й те, що, покваплюючи дитину то в школу, то в постіль, воювати через незроблені уроки або сидіння перед телевізором? Тоді ця книга для вас. Фахівці з нейропсихіатрії та дитячої та підліткової психотерапії Деніел Сігел і Тіна Брайсон переконані: коли ми закликаємо дітей до порядку, наше завдання навчити їх, уникаючи заборон та покарань. Навчити контролювати свої пориви, справлятися з гнівом та іншими сильними негативними почуттями, враховувати наслідки їхніх вчинків для оточуючих. При освоєнні цих навичок у мозку дитини утворюються міцні нейронні зв'язки, формуючи її особистість і характер, вони стають природною потребою і далі допомагають справлятися з будь-якими труднощами і приймати правильні рішення. І навчити своїх дітей всьому цьому можна без всяких драм і сліз стверджують автори і переконливо доводять це в книзі. Чому книга «Дисципліна без драм: Як допомогти дитині виховати характер» гідна прочитання Унікальні методи від спеціаліста з нейропсихіатрії та підліткової психіатрії зведуть до мінімуму напруження пристрастей, яким зазвичай супроводжується боротьба за дисципліну дітей у сім'ї. Автори знайомлять з раціонально-емоційним підходом до виховання, розповідають про те, як мозок функціонує, і допомагають застосувати отримані знання на практиці, ставши більш ефективними та усвідомленими батьками. Автори обіцяють, що після прочитання цієї книги батьки краще розумітимуть свою дитину, правильніше поводитимуться в конфліктах з дітьми і закладуть основу її соціального, емоційного та розумового здоров'я. А також допоможуть дитині розвинути навички спілкування, настільки цінні як у дитинстві, так і у дорослому житті. Книга містить наочні ілюстрації з прикладами Про авторів Деніел Сігел — лікар-нейропсихіатр, професор психіатрії Медичної школи при Каліфорнійському університеті. Директор «Інституту майндсайту» - центру навчання міжособистісної нейробіології, де різні наукові дисципліни вивчаються в рамках єдиної системи з метою кращого розуміння процесів розвитку людини. Брав участь у написанні кількох десятків книг, серед яких «Мозковий штурм», «Майндсайт» і «Мозок, що розвивається». Тіна Брайсон — спеціаліст з дитячої та підліткової психотерапії, директор з роботи з батьками «Інституту майндсайту». У співавторстві з Деном Сігелом написала бестселер «Виховання з розумом», перекладений на 18 мов.

Купити книгу «Дисципліна без драм. Як допомогти дитині виховати характер» Деніел Сігел в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Дисципліна без драм. Як допомогти дитині виховати характер" (Деніел Сігел) з ISBN 978-5-9614-2194-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
No-Drama Discipline: The Brain-Based, Relational Approach. For Turning Misbehavior Into Love, Laughter, and Life Skills
Перекладач
Наталя Кіяченко
Редактор
Наталія Нарцисова
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
384
Формат
120х165 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.300
Автор
Деніел Сігел

Рецензії на книгу «Дисципліна без драм. Як допомогти дитині виховати характер ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами