Вертихвост, или Полная песен, пряников, похищений и подвигов жизнь Пригорка-сорок-норок - Турбьерн Эгнер (978-5-906640-64-2)

Вертихвост, или Полная песен, пряников, похищений и подвигов жизнь Пригорка-сорок-норок - Турбьерн Эгнер (978-5-906640-64-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 363
363 грн
  • ISBN: 978-5-906640-64-2
  • Код товару: 352551
Основні характеристики
Перекладач: Ольга Дробот
Художник: Турбйорн Егнер
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Вертихвіст, або Повна пісень, пряників, викрадень та подвигів життя Пагорба-сорок-норок» Турбйорн Егнер

Мишеня Мортен у своєму лісі Горбок-сорок-норок був найменшим. Сіренький пшик з хвостом, та й годі. Зате хлопець був хороший, працював чесно, старанно і в чуже життя не ліз. От би, думало мишеня, всі брали приклад з мене і нікого не ображали. На жаль, поки що це не так. Але Мортен знає як виправити справу! Справжнє видання є новим повним перекладом книги Турб'єрна Егнера, яка раніше виходила під назвою ”Пригоди в лісі Ялинки-на-Горці”.

Купити книгу «Вертихвіст, або Повна пісень, пряників, викрадень та подвигів життя Пагорба-сорок-норок» Турбйорн Егнер в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Вертихвіст, або Повна пісень, пряників, викрадень та подвигів життя Пагорба-сорок-норок" (Турбйорн Егнер) з ISBN 978-5-906640-64-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Ольга Дробот
Художник
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
120
Формат
170x250 мм
Ілюстрації
кольорові
Вага
0.450
Автор
Турбйорн Егнер

Рецензії на книгу «Вертихвіст, або Повна пісень, пряників, викрадень та подвигів життя Пагорба-сорок-норок ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами