Скрытые привычки гениев. Раскройте секреты их величия помимо таланта, IQ и целеустремленности - Крейг Райт (978-985-15-5016-2)

Скрытые привычки гениев. Раскройте секреты их величия помимо таланта, IQ и целеустремленности - Крейг Райт (978-985-15-5016-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 320
320 грн
  • ISBN: 978-985-15-5016-2
  • Код товару: 352542
Основні характеристики
Автор: Крейг Райт
Перекладач: О. Белошеев
Мова: російська
Обкладинка: інтегральна палітурка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 320

Про книгу «Приховані звички геніїв. Розкрийте секрети їхньої величі крім таланту, IQ та цілеспрямованості» Крейг Райт

Ейнштейн. Бетховен. Пікассо. Джобс. Слово «геній» асоціюється у нас із цими знаковими постатями, чий внесок у науку та культуру сформував обличчя сучасного суспільства. Однак не секрет, що Бетховен не знав таблиці множення, Пікассо важко навчився читати і писати, а Джобс закінчив школу з середнім балом 2,65. Як ув'язати це з нашими критеріями оцінки успіху та досягнень? Чому ми вимагаємо від дітей високої успішності та зразкової поведінки, коли геніальні перетворювачі західної цивілізації подають нам протилежні приклади? І хто такі генії насправді? Професор Крейг Райт, автор популярного курсу геніальності в Єльському університеті, більше двох десятиліть присвятив дослідженню природи цього поняття. У своїй книзі він розповідає, чому нас можуть навчити біографії геніїв усіх часів. Аналізуючи життя видатних діячів науки і культури - від Чарльза Дарвіна до Марії Кюрі, від Леонардо да Вінчі до Енді Уорхола, Тоні Моррісон та Ілона Маска, Райт виділяє 14 рушійних сил геніальності - ключових рис характеру та моделей поведінки, властивих усім великим розумам в історії людства. Він переконливо доводить, що тільки вроджених здібностей та наполегливої ??праці недостатньо і що знаменитий «момент еврики» є нічим іншим, як створений Голлівудом міф. Блискучі осяяння, які змінюють світ, не бувають раптовими, а стають результатом унікальних підходів до проблем та тривалого виношування рішень. Але найголовніше, що звички геніїв, які призводять до трансформаційних відкриттів та здобутків, можна переймати та культивувати, і Райт показує нам як. Ця книга не зробить вас геніями. Але освоєння арсеналу звичок справжніх двигунів прогресу допоможе вам стати оригінальнішими, креативнішими, успішнішими і зрештою щасливішими.

Купити книгу «Приховані звички геніїв. Розкрийте секрети їхньої величі крім таланту, IQ та цілеспрямованості» Крейг Райт в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Приховані звички геніїв. Розкрийте секрети їхньої величі крім таланту, IQ та цілеспрямованості" (Крейг Райт) з ISBN 978-985-15-5016-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
О. Белошеев
Мова
російська
Обкладинка
інтегральна палітурка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
320
Формат
170x220 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Крейг Райт

Рецензії на книгу «Приховані звички геніїв. Розкрийте секрети їхньої величі крім таланту, IQ та цілеспрямованості ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами