Хочу и буду. Дополненное издание. 6 правил счастливой жизни или метод Лабковского в действии - Михаил Лабковский (978-966-993-808-4)

Хочу и буду. Дополненное издание. 6 правил счастливой жизни или метод Лабковского в действии - Михаил Лабковский (978-966-993-808-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 326
326 грн
  • ISBN: 978-966-993-808-4
  • Код товару: 352513
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 336
Формат: 160х210 мм

Про книгу «Я хочу, і я буду. Збільшене видання. 6 правил щасливого життя або Лабківського методу в дії» Михайло Лабовський

У новому додатковому випуску з'явилися передмова та глава, де психолог Михайло Лабовський розбирає детально кожне правило, розповідає про нюанси, і пояснює техніку, щоб застосувати її легше. Жити, стало легше, чіткіше, а головне - щасливіше. Михайло Лабовський абсолютно впевнений, що людина може мати право бути щасливим і лише те, що він хоче. Його книга про те, як зрозуміти себе, отримати гармонію і навчитися насолоджуватися життям. Автор запитує, чому людина не отримує радість і задоволення від життя: де ви отримали свідомі та несвідомі тривоги, побоювання, нездатність слухати себе і будувати відносини з іншими людьми? Відмінна особливість Лабківського підходу - у специфіці. На будь-якому з найскладніших питань він завжди дає надзвичайно велику відповідь. Його заяви та поради настільки радикальні, що багато хто має відчувати подив спочатку, якщо не шокувати. У рекомендаціях автор не схоєшся за обрядом формулювання, але явно називає причини проблем. І найголовніше, що він знає, як вирішується ця проблема - без копання у дитячих психотрамах і тісний аналіз вашого минулого. Якщо людина має знання і бажання, то змінюйте себе, і його життя на краще це цілком реально. Метою публікації цієї книги - це особисте щастя кожного, хто його читає.

Купити книгу «Я хочу, і я буду. Збільшене видання. 6 правил щасливого життя або Лабківського методу в дії» Михайло Лабовський в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Я хочу, і я буду. Збільшене видання. 6 правил щасливого життя або Лабківського методу в дії" (Михайло Лабовський) з ISBN 978-966-993-808-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
336
Формат
160х210 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Михайло Лабовський

Рецензії на книгу «Я хочу, і я буду. Збільшене видання. 6 правил щасливого життя або Лабківського методу в дії».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами