Руководство по счастливой любви. Избавьтесь от ошибочных моделей поведения и создайте идеальные - Гитта Якоб (978-5-907241-94-7)

Руководство по счастливой любви. Избавьтесь от ошибочных моделей поведения и создайте идеальные - Гитта Якоб (978-5-907241-94-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 489
489 грн
  • ISBN: 978-5-907241-94-7
  • Код товару: 352503
Основні характеристики
Автор: Гітта Якоб
Перекладач: Ніна Фрейман
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Посібник із щасливого кохання. Позбудьтеся помилкових моделей поведінки та створіть ідеальні» Гітта Якоб

Вам знайомі невдачі у коханні? Коли, озираючись назад, бачиш порожнечу, нереалізовані бажання та марні пристрасті. Або коли не влаштовують сьогоднішні стосунки і ви не знаєте, як змінити їх на краще. А може, ви знову і знову заходите на сайт знайомств, але раптом перестаєте розуміти, що насправді шукаєте. Якщо, читаючи це, ви згідно киваєте, то ”Посібник зі щасливого кохання” написано для вас! Ця книга допоможе вам: - краще зрозуміти себе, визначивши свій типаж у стосунках; - дізнатися, який партнер підходить вам найбільше; - виявити та змінити помилкові шаблони поведінки; - Зберегти взаєморозуміння; - вчасно помітити, що щось пішло не так, і розлучитися з партнером-пустушкою. За допомогою схема-терапії автори позбавлять вас хаосу у стосунках і подарують шанс на щасливе кохання. Якщо хочете пройти теорію, то можете звернутися до історій трьох героїнь - Еллі, Леонори і Сари. Через їхні помилки, страхи та негаразди автори покажуть вам шлях до гармонії. Наприкінці кожної історії на вас чекають висновки, тести та вправи. Вони допоможуть краще позиціонувати себе у відносинах, щоб нарешті створити ідеальні. Гітта Якоб - психолог-психотерапевт поведінкової та схема-терапії. Олександра Відмер - лікар-невролог та психотерапевт. Автори безлічі книг, перекладених десятками мов.

Купити книгу «Посібник із щасливого кохання. Позбудьтеся помилкових моделей поведінки та створіть ідеальні» Гітта Якоб в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Посібник із щасливого кохання. Позбудьтеся помилкових моделей поведінки та створіть ідеальні" (Гітта Якоб) з ISBN 978-5-907241-94-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Ніна Фрейман
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
288
Формат
150х215 мм
Автор
Гітта Якоб

Рецензії на книгу «Посібник із щасливого кохання. Позбудьтеся помилкових моделей поведінки та створіть ідеальні ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами