Говорилки для молчунов. Авторский курс запуска речи для детей от 2-х лет. Мама, научи меня говорить! - Виктория Бунина (978-5-222-34611-2)

Говорилки для молчунов. Авторский курс запуска речи для детей от 2-х лет. Мама, научи меня говорить! - Виктория Бунина (978-5-222-34611-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 255
255 грн
  • ISBN: 978-5-222-34611-2
  • Код товару: 352490
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 62

Про книгу «Балакалки для молчунів. Авторський курс запуску мови для дітей від 2 років. Мама, навчить мене говорити!» Вікторія Буніна.

Ваша дитина виявилася мовчазною, ви мрієте слухати свої перші слова і хочуть радіти в перших фразах? Або він вже каже, але розвиток своєї мови значно відстає від вікової норми? Якщо мова дитини розвивається з затримкою, то необхідно комплексувати проблему: розробляти моторику артикуляції, робота над структурою складного слова, за граматичною стороною мови та слухового сприйняття, стимулювання пам'яті та когнітивних операцій Ми пропонуємо вам один із способів вирішення цієї проблеми: запустіть мову через навчання, щоб прочитати прості склади на галоп-картках. Ми покладаємося на розгляд, який складається в основному з голосних, а на випічці, тобто складні ланцюги тих самих складів, які виникають зазвичай через 9-12 місяців. За допомогою серцевих карток ми не тільки допоможемо дитині вимовляти перші слова, але також працювати над розвитком його фонастичного слуху, над почуттям рими, а потім ваша дитина за допомогою спеціального обладнання буде вчитися сорок простий кинути. 2-й видання.

Купити книгу «Балакалки для молчунів. Авторський курс запуску мови для дітей від 2 років. Мама, навчить мене говорити!» Вікторія Буніна. в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Балакалки для молчунів. Авторський курс запуску мови для дітей від 2 років. Мама, навчить мене говорити!" (Вікторія Буніна.) з ISBN 978-5-222-34611-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
62
Формат
200х260 мм
Автор
Вікторія Буніна.

Рецензії на книгу «Балакалки для молчунів. Авторський курс запуску мови для дітей від 2 років. Мама, навчить мене говорити! ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами