Расшифровки и не только. Нейропсихологические упражнения для развития мышления - Мария Рахмани, Анастасия Ульянова (978-5-98563-644-4)

Расшифровки и не только. Нейропсихологические упражнения для развития мышления - Мария Рахмани, Анастасия Ульянова (978-5-98563-644-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 459
459 грн
  • ISBN: 978-5-98563-644-4
  • Код товару: 352472
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: пакет
Папір: картон
Кількість сторінок: 32
Формат: 300х210 мм

Про книгу «Декодування і не тільки. Нейропсихологічні вправи для розвитку мислення» Анастасія Ульянова, Марія Рахмані

Комплект призначений для розвитку логічного та просторового мислення у дітей від 6 до 12 років. Вправи комплекту також спрямовані на розвиток функцій програмування, регулювання та контролю за власною діяльністю. Комплект складається з трьох блоків: "дешифрування", "перестановки" та "заміна". У кожному блоці його тип завдань, всередині однієї одиниці завдання, вишикується в ступені складності та є системою вправ, які тренують майстерність поетапного вирішення завдань. Всі завдання базуються на відомих нейропсихологах з послідовностями та візуальним моделюванням. У методологічному посібнику принципи експлуатації детально розібрані, приклади реалізації рішень, загальні помилки та варіанти модифікації. Матеріали можуть використовувати фахівців, що працюють з дітьми: нейропсихологи, шкільні психологи, вчителі, мовні терапевти, а також батьки, які займаються дітьми самостійно. Введення: Введення Цілі та завдання Композиційний комплект Рекомендації щодо роботи з матеріалами Декодування (листи 1-11) Сутність цього завдання блоку Алгоритм роботи, відповіді на завдання Параметри ефективності, модифікації роботи Загальні помилки Перестановки (листи 12-19) Сутність цього завдання блоку Алгоритм роботи, відповіді на завдання Параметри ефективності, модифікації роботи Загальні помилки Заміна (листи 20-28) Сутність цього завдання блоку Алгоритм роботи, рішення Модифікація завдання Загальні помилки

Купити книгу «Декодування і не тільки. Нейропсихологічні вправи для розвитку мислення» Анастасія Ульянова, Марія Рахмані в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Декодування і не тільки. Нейропсихологічні вправи для розвитку мислення" (Анастасія Ульянова, Марія Рахмані) з ISBN 978-5-98563-644-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
пакет
Папір
картон
Кількість сторінок
32
Формат
300х210 мм
Ілюстрації
кольорові
Вага
0.620
Автор
Анастасія Ульянова, Марія Рахмані

Рецензії на книгу «Декодування і не тільки. Нейропсихологічні вправи для розвитку мислення».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами