Эмоциометр инспектора Крока. Учимся определять, измерять и контролировать эмоции - Сюзанна Изерн (978-985-15-4982-1)

Эмоциометр инспектора Крока. Учимся определять, измерять и контролировать эмоции - Сюзанна Изерн (978-985-15-4982-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 697
697 грн
  • ISBN: 978-985-15-4982-1
  • Код товару: 352447
Основні характеристики
Перекладач: Тетяна Попова
Редактор: Н. Давидовська
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Емоціометр інспектора Крока. Вчимося визначати , вимірювати і контролювати емоції» Сюзанна Ізерн

Детальний керівництво в допомогу всім, хто хоче навчитися визначати, вимірювати і контролювати емоції Навчися визначати, вимірювати і контролювати свої емоції. У цьому тобі допоможе інспектор Крок, знаменитий детектив Форествіля і автор унікального винаходу - емоціометра. Бери емоціометр і вирушай у захоплюючу подорож по світу емоцій разом з малими-Емік! Ця книга - відмінний довідник з емоційного інтелекту і психогигиене для дітей, підлітків і дорослих. Автори вчать розпізнавати десять основних емоцій, називають їх причини і дають практичні поради про те, як правильно працювати з емоційним станом. Емоціометр інспектора Крока на форзаці допоможе в будь-який момент усвідомити, що ви насправді відчуваєте, а докладні інструкції всередині книги розкажуть, як впоратися з неприємними відчуттями. "Емоціометр інспектора Крока" - одна з найпопулярніших книг про емоції в Європі! Про автора і ілюстратора Сюзанна Ізерн - психолог, автор більш ніж 70 книг для дітей, які добре відомі в усьому світі і переведені на десятки мов. Моніка Карретеро проілюструвала понад 60 книг, що вийшли в Європі, Америці, Англії, Австралії та Китаї. Володар нагород Лондонської дитячого книжкового ярмарку, а також Міжнародного ярмарку латиноамериканської книги.

Купити книгу «Емоціометр інспектора Крока. Вчимося визначати , вимірювати і контролювати емоції» Сюзанна Ізерн в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Емоціометр інспектора Крока. Вчимося визначати , вимірювати і контролювати емоції" (Сюзанна Ізерн) з ISBN 978-985-15-4982-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Тетяна Попова
Редактор
Н. Давидовська
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
крейдований
Кількість сторінок
96
Формат
250x265 мм
Ілюстрації
кольорові
Автор
Сюзанна Ізерн

Рецензії на книгу «Емоціометр інспектора Крока . Вчимося визначати , вимірювати і контролювати емоції».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами