Машинное обучение. Основы, алгоритмы и практика применения - Джереми Уатт, Реза Борхани, Аггелос Катсаггелос (978-5-9775-6763-3)

Машинное обучение. Основы, алгоритмы и практика применения - Джереми Уатт, Реза Борхани, Аггелос Катсаггелос (978-5-9775-6763-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 817
817 грн
  • ISBN: 978-5-9775-6763-3
  • Код товару: 352394
Основні характеристики
Перекладач: Андрій Логунов
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 640

Про книгу «Машинне навчання. Основи , алгоритми і практика застосування» Джеремі Уатт

Представлені фундаментальні знання і практичні інструменти в області машинного навчання, в тому числі понад 100 поглиблених вправ на мові Python. Дано введення в машинне навчання і математичну оптимізацію, включаючи методи першого і другого порядків, градієнтного спуску і Ньютона. Наведено повний опис навчання з учителем, включаючи лінійну регресію, двухклассовую і многоклассовую класифікацію, а також навчання без учителя і фундаментальні методи генерації ознак Дано введення в нелінійне навчання з учителем і без. Обговорюється тема автоматизованого відбору підходящих нелінійних моделей, включаючи перехресну валідацію, бустірованіе, регуляризацію і ансамблірованіе. Розглянуто фіксовано-контурні ядра, нейронні мережі, дерева та інші універсальні аппроксіматори. Окремо дана повна трактування просунутих методів оптимізації. Електронний архів на сайті видавництва містить коди всіх прикладів і понад 300 кольорових ілюстрацій.

Купити книгу «Машинне навчання. Основи , алгоритми і практика застосування» Джеремі Уатт в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Машинне навчання. Основи , алгоритми і практика застосування" (Джеремі Уатт) з ISBN 978-5-9775-6763-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Андрій Логунов
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
640
Формат
170х235 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
0.746
Автор
Джеремі Уатт

Рецензії на книгу «Машинне навчання . Основи , алгоритми і практика застосування».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами