Поведенческие эксперименты в когнитивной терапии. Оксфордское руководство - Мартина Мюллер, Джиллиан Батлер, Джеймс Беннетт-Леви (978-5-907203-90-7)

Поведенческие эксперименты в когнитивной терапии. Оксфордское руководство - Мартина Мюллер, Джиллиан Батлер, Джеймс Беннетт-Леви (978-5-907203-90-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 1579
1 579 грн
  • ISBN: 978-5-907203-90-7
  • Код товару: 352358
Основні характеристики
Назва оригіналу: Oxford Guide to Behavioural Experiments in Cognitive Therapy
Перекладач: Т. Іссмаіл
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Поведінкові експерименти в когнітивної терапії. Оксфордський керівництво» Джеймс Беннетт - Леві , Джилліан Батлер , Мартіна Мюллер

Поведінкові експерименти - один з головних і найбільш ефективних методів інтервенції в когнітивної терапії. Проте до цих пір не було керівництва, що охоплює різні розлади і присвяченого конкретно поведінковим експериментам. Дана книга покликана заповнити цю прогалину. Вона написана клініцистами для клініцистів. Це - легко читається посібник, актуальне для практикуючих психотерапевтів всіх рівнів підготовки. Читач знайде тут понад 200 часто використовуваних поведінкових експериментів, а також детальні інструкції щодо їх організації та обговоренню результатів з пацієнтами.

Купити книгу «Поведінкові експерименти в когнітивної терапії. Оксфордський керівництво» Джеймс Беннетт - Леві , Джилліан Батлер , Мартіна Мюллер в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Поведінкові експерименти в когнітивної терапії. Оксфордський керівництво" (Джеймс Беннетт - Леві , Джилліан Батлер , Мартіна Мюллер) з ISBN 978-5-907203-90-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Oxford Guide to Behavioural Experiments in Cognitive Therapy
Перекладач
Т. Іссмаіл
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
560
Формат
170х240 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.715
Автор
Джеймс Беннетт - Леві , Джилліан Батлер , Мартіна Мюллер

Рецензії на книгу «Поведінкові експерименти в когнітивної терапії . Оксфордський керівництво».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами