Диалектическая поведенческая терапия: тренинг навыков. Раздаточные материалы и рабочие листы - Марша М. Линехан (978-5-907458-21-5)

Диалектическая поведенческая терапия: тренинг навыков. Раздаточные материалы и рабочие листы - Марша М. Линехан (978-5-907458-21-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 1600
1 600 грн
  • ISBN: 978-5-907458-21-5
  • Код товару: 352355
Основні характеристики
Перекладач: Т. Іссмаіл
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 560

Про книгу «Діалектична поведінкова терапія : тренінг навичок. Роздаткові матеріали та робочі листи» Маршу М. Лінехан

Діалектична поведінкова терапія - методика психологічної допомоги при прикордонному розладі особистості, що дозволяє знизити емоційні реакції на стрес і зменшити ймовірність суїцидальної, саморазрушительного і агресивної поведінки. Під керівництвом психотерапевта клієнт виробляє навички поведінки, що дозволяють реагувати на дистрес більш раціональним і конструктивним чином. Книга являє собою збірник робочих листів і роздавальних матеріалів, за допомогою яких проводиться переробка травмуючого досвіду і вироблення здорових реакцій на дистрес. ДПТ поєднує в собі елементи класичної психотерапії, практики дзен, діалектичний підхід і когнітивно-поведінкові методики. В ході ДПТ клієнти набувають навичок ефективного спілкування та вчаться справлятися зі стресом на основі усвідомленості - постійного включення в реальність. У книзі ви знайдете роздаткові матеріали та робочі зошити за темами: загальні навички навички усвідомленості Навички міжособистісної ефективності Навички емоційної регуляції навички стресостійкості навички усвідомленості Книга призначена для консультантів діалектичної поведінкової терапії, психотерапевтів, а також може служити посібником по самодопомоги для людей, які проходять сеанси психотерапії.

Купити книгу «Діалектична поведінкова терапія : тренінг навичок. Роздаткові матеріали та робочі листи» Маршу М. Лінехан в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Діалектична поведінкова терапія : тренінг навичок. Роздаткові матеріали та робочі листи" (Маршу М. Лінехан) з ISBN 978-5-907458-21-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Т. Іссмаіл
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
560
Формат
170x240 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.870
Автор
Маршу М. Лінехан

Рецензії на книгу «Діалектична поведінкова терапія : тренінг навичок . Роздаткові матеріали та робочі листи».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами