ASP.NET Core 3 с примерами на C# для профессионалов - Адам Фримен (978-5-907365-46-9)

ASP.NET Core 3 с примерами на C# для профессионалов - Адам Фримен (978-5-907365-46-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 2529
2 529 грн
  • ISBN: 978-5-907365-46-9
  • Код товару: 352350
Основні характеристики
Автор: Адам Фрімен
Назва оригіналу: Pro ASP.NET Core 3: Develop Cloud-Ready Web Applications Using MVC 3, Blazor, and Razor Pages, 8th Edition
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 1184

Про книгу «ASP.NET Core 3 з прикладами на C # для професіоналів» Адам Фрімен

У новому 8-му виданні книга була серйозно оновлена ??з урахуванням версії ASP.NET Core 3, а також для ASP.NET Core 5 і.NET 5.0 на GitHub. Це всеосяжне керівництво стане єдиною книгою, яка знадобиться для вивчення розробки веб-додатків з використанням ASP.NET Core. Професійні розробники зможуть створювати більш компактні додатки для платформи ASP.NET Core. У цьому виданні пояснюється контекст ASP.NET Core 3 і детально розглядаються інструменти і методики, необхідні для побудови сучасних і розширюваних веб-додатків. У книзі розкриваються нові функціональні засоби і можливості, такі як MVC 3, Razor Pages, Blazor Server і Blazor WebAssembly, а також пропонуються приклади, що демонструють їх застосування на практиці. Дотримуючись популярному формату і стилю попередніх видань, автор пояснює, як домогтися максимуму від платформи ASP.NET Core. Починаючи з основних тем, він знайомить читачів з компонентами проміжного програмного забезпечення, вбудованими службами, прив'язкою моделі і багатьом іншим. Рухаючись вперед, автор представляє поступово ускладнюються теми і розширені засоби, включаючи маршрутизацію кінцевих точок і впровадження залежностей. Книга написана для професіоналів, які бажають задіяти найбільш актуальну функціональність ASP.NET Core в своїх проектах, і служить повним довідником по ASP.NET Core. Новачки, що володіють деяким досвідом розробки веб-додатків за допомогою інструментів Microsoft, також отримають величезну користь від поглибленого викладу матеріалу в книзі.

Купити книгу «ASP.NET Core 3 з прикладами на C # для професіоналів» Адам Фрімен в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "ASP.NET Core 3 з прикладами на C # для професіоналів" (Адам Фрімен) з ISBN 978-5-907365-46-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Pro ASP.NET Core 3: Develop Cloud-Ready Web Applications Using MVC 3, Blazor, and Razor Pages, 8th Edition
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
1184
Формат
170х240 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Адам Фрімен

Рецензії на книгу «ASP.NET Core 3 з прикладами на C # для професіоналів».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами