Самое ценное. Чему на самом деле важно научить ребенка, чтобы он вырос успешным и счастливым - Мэдлин Левин (978-5-00169-179-2)

Самое ценное. Чему на самом деле важно научить ребенка, чтобы он вырос успешным и счастливым - Мэдлин Левин (978-5-00169-179-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 437
437 грн
  • ISBN: 978-5-00169-179-2
  • Код товару: 352348
Основні характеристики
Назва оригіналу: Teach Your Children Well. Why Values and Coping Skills Matter More Than Grades, Trophies, or "Fat Envelopes"
Перекладач: Ірина Матвєєва
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Найцінніше. Чого насправді важливо навчити дитину , щоб він виріс успішним і щасливим» Медлін Левін

Книга про те, які якості потрібно розвивати у дитини насправді, щоб він виріс по-справжньому щасливою людиною. Гонка за успіхом і досягненнями в наші дні починається в глибокому дитинстві. Через надмірні навантаження страждає здоров'я і психіка дітей, багато дітей відчувають себе непотрібними і незрозумілими. Чи приведуть такі жертви до настільки бажаного успіху, коли дитина виросте? Дитячий психолог Медлін Левін переконливо доводить, що немає. Вона пропонує переглянути існуючі погляди на успіх і зосередитися на дійсно важливі якості, які треба розвивати в дитині для справжнього успіху. У суспільстві XXI століття людина стане успішним, якщо буде вміти співпрацювати, задавати хороші питання і протистояти труднощам. Розвиток емпатії, самоконтролю, правильного самосприйняття і ще цілого ряду важливих якостей допоможе дитині багато чого досягти в різних сферах життя. Автор пропонує розвивати у дітей сім головних навичок подолання труднощів, які стануть надійною опорою в житті. Крім того, батькам доведеться розібратися з власними цінностями і зробити їх частиною виховання, адже саме батьківський приклад є найкращим методом впливу на дітей. Для кого ця книга Для кожного з батьків, у якого є діти від 5 до 18 років. Від автора Надмірна увага до тих параметрів, якими визначають успіх сьогодні: високим оцінкам, призів і прийому на конкурсній основі в дитячі сади, школи і коледжі, - це неповне його визначення, часто вводить в оману. Це створює помилкове припущення, що високі досягнення в навчанні в ранньому віці - провісник успішності в багатьох сферах, включаючи міжособистісні відносини і самосприйняття. Іноді це так; але часто - інакше. Було б непогано почати думати про успіх не з точки зору сьогоднішнього дня, наступного семестру або навчального року, але з точки зору того, якими ми сподіваємося бачити наших дітей через десять або двадцять років, коли вони покинуть будинок і підуть у самостійне життя. Так, щоб виховувати дітей з урахуванням такої довгострокової перспективи, потрібні мужність і уяву. Але це також найефективніший спосіб забезпечити їм повноцінне, значиму життя. Ми повинні змістити акцент з гіперопіки, одержимості вузьким розумінням успіху і нездорового очікування, що вони додадуть статус і сенс нашого власного життя, і повернутися до основ виховання, щоб діти росли здоровими особистостями, залишаючись собою.

Купити книгу «Найцінніше. Чого насправді важливо навчити дитину , щоб він виріс успішним і щасливим» Медлін Левін в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Найцінніше. Чого насправді важливо навчити дитину , щоб він виріс успішним і щасливим" (Медлін Левін) з ISBN 978-5-00169-179-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Teach Your Children Well. Why Values and Coping Skills Matter More Than Grades, Trophies, or "Fat Envelopes"
Перекладач
Ірина Матвєєва
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний з відтінком
Кількість сторінок
384
Формат
145x215 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Медлін Левін

Рецензії на книгу «Найцінніше. Чого насправді важливо навчити дитину , щоб він виріс успішним і щасливим».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами