Всесвітня історія. Історія України. 9 клас: зошит для поточного та тематичного оцінювання - Світлана Коніщева (978-617-7207-84-8)

Всесвітня історія. Історія України. 9 клас: зошит для поточного та тематичного оцінювання - Світлана Коніщева (978-617-7207-84-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 47
47 грн
  • ISBN: 978-617-7207-84-8
  • Код товару: 352293
Основні характеристики
Серія: #Bestread
Мова: українська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: газетний
Кількість сторінок: 96

Про книгу «Всесвітня історія. Історія України. 9 клас: зошит для поточного та тематичного оцінювання» Світлана Коніщева

Робочий зошит укладено відповідно до чинної навчальної програми з історії України з урахуванням змін, що затверджені Міністерством освіти і науки України. Мета створення цього посібника – не тільки допомогти вчителеві провести всі тематичні роботи протягом року, але й у ході вивчення теми, завдяки практичним роботам, виявити рівень підготовки учня з пройденого матеріалу. Зошит може бути корисним і як підготовка до складання ДПА та ЗНО, оскільки містить теоретичні запитання і типові види завдань як для атестації, так і для оцінювання. Зошит розрахований на учнів загальноосвітніх навчальних закладів та вчителів історії.

Купити книгу «Всесвітня історія. Історія України. 9 клас: зошит для поточного та тематичного оцінювання» Світлана Коніщева в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Всесвітня історія. Історія України. 9 клас: зошит для поточного та тематичного оцінювання" (Світлана Коніщева) з ISBN 978-617-7207-84-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Серія
Мова
українська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
газетний
Кількість сторінок
96
Формат
200х280 мми
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Світлана Коніщева

Рецензії на книгу «Всесвітня історія. Історія України. 9 клас: зошит для поточного та тематичного оцінювання».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами