В начале было слово. Авторский метод по обучению речи детей с трудностями развития - Ромена Августова (978-5-480-00330-7)

В начале было слово. Авторский метод по обучению речи детей с трудностями развития - Ромена Августова (978-5-480-00330-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 377
377 грн
  • ISBN: 978-5-480-00330-7
  • Код товару: 352252
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 384

Про книгу «На початку було слово. Авторський метод з навчання мови дітей з труднощами розвитку» Ромена Августа

У книзі узагальнено багаторічний досвід автора з навчання мови дітей з труднощами розвитку. Перша її книга "Говори! Ти це можеш "вийшла більш десяти років тому і давно стала бібліографічною рідкістю. Ромена Теодорівна Августа - Педагог від Бога. Любов до дитини і щире бажання розкрити його таланти - ось основа її методу. У неї непрості учні, але це не означає, що батькам так званих "звичайних" дітей не варто заглядати в цю книгу. Ще як варто! Головне в авторському методі - творчий підхід до кожного маленького людині, повагу його особистості, індивідуальних особливостей. Відомий лікар і психолог Володимир Леві написав про першому виданні автора: "Книгу варто прочитати всім, у кого є діти, і кожному, хто тільки ще збирається стати батьком, кожної матері і батька. Кожному педагогу. Кожній людині!" Краще не скажеш! Нова книга Ромени Теодорівни Августа призначена в першу чергу батькам, бабусям і дідусям, але також і вчителям, вихователям, психологам, логопедам-дефектолога - всім, хто має дітей або працює з ними.

Купити книгу «На початку було слово. Авторський метод з навчання мови дітей з труднощами розвитку» Ромена Августа в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "На початку було слово. Авторський метод з навчання мови дітей з труднощами розвитку" (Ромена Августа) з ISBN 978-5-480-00330-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
384
Формат
155x215 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Ромена Августа

Рецензії на книгу «На початку було слово . Авторський метод з навчання мови дітей з труднощами розвитку».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами