Безделюшки. Предметы домашнего обихода в фотографиях и воспоминаниях конца ХIХ - начала ХХ века - Елена Лаврентьева (978-5-480-00369-7)

Безделюшки. Предметы домашнего обихода в фотографиях и воспоминаниях конца ХIХ - начала ХХ века - Елена Лаврентьева (978-5-480-00369-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 1402
1 402 грн
  • ISBN: 978-5-480-00369-7
  • Код товару: 352250
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: крейдований
Кількість сторінок: 472
Формат: 215x290 мм

Про книгу «Безделюшкі. Предмети домашнього вжитку в фотографіях і спогадах кінця ХIХ - початку ХХ століття» Олена Лаврентьєва

Копоушка, щипці для зняття нагару зі свічки, паж для трена, дорожня пісочниця, щітка для чищення гребенів, мітелочкою для капелюхів... Ще сто років тому ці предмети не здавалися дивовижними. Зараз вони цілком би могли стати експонатами "музею раритетів". А поки такий музей не створений, пропонуємо увазі читачів цей альбом про предметах домашнього вжитку, які вийшли з ужитку. Не виключено, що читачі знайдуть в ньому "непізнані фамільні цінності". 3-е видання, перероблене і доповнене. Кунсткамера найвишуканіших дрібничок, збори предметів, які здаються нам чудово марними, але колись мали сенс і були в широкому ходу. Епоха галантних кавалерів і прекрасних дам в дрібних подробицях і деталях, які найкраще характеризують минулі епохи. Історія в її повсякденних речах: необов'язкових, але таких чарівних.

Купити книгу «Безделюшкі. Предмети домашнього вжитку в фотографіях і спогадах кінця ХIХ - початку ХХ століття» Олена Лаврентьєва в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Безделюшкі. Предмети домашнього вжитку в фотографіях і спогадах кінця ХIХ - початку ХХ століття" (Олена Лаврентьєва) з ISBN 978-5-480-00369-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
крейдований
Кількість сторінок
472
Формат
215x290 мм
Ілюстрації
кольорові
Автор
Олена Лаврентьєва

Рецензії на книгу «Безделюшкі . Предмети домашнього вжитку в фотографіях і спогадах кінця ХIХ - початку ХХ століття».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами