Цель как проект. Как успешно решать любые задачи с помощью проектного подхода - Антонио Ньето-Родригес (978-5-9614-4102-4)

Цель как проект. Как успешно решать любые задачи с помощью проектного подхода - Антонио Ньето-Родригес (978-5-9614-4102-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 300
300 грн
  • ISBN: 978-5-9614-4102-4
  • Код товару: 352243
Основні характеристики
Назва оригіналу: The Project Revolution: How to Succeed in a Project Driven World
Перекладач: Михайло Білоголовський
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Мета як проект. Як успішно вирішувати будь-які завдання з допомогою проектного підходу» Антоніо Ньєто - Родрігес

Через неправильне управління проектами організації по всьому світу в сумі втрачають приблизно $ 1 млн кожні 20 секунд? такі дані наводить Інститут управління проектами в своєму дослідженні 2018 р Лише небагатьом вдається реалізовувати проекти в термін, досягати поставлених цілей і при цьому залишатися в рамках бюджета.Антоніо Ньєто-Родрігес, світовий експерт в області проджект-менеджменту, вивчив сотні успішних і провальних проектів в різних сферах і розробив простий у використанні інструмент? шаблон проекту, який можна застосовувати як для особистих і професійних цілей, так і в будь-якій організації державного або приватного сектора, незалежно від отраслі.В своїй книзі Ньєто-Родрігес дає докладний посібник з реалізації будь-якого завдання за допомогою шаблону проекту і на конкретних прикладах розбирає основні аспекти своєї моделі, що впливають на успіх. Застосування шаблону проекту дозволить керівникам ефективно управляти проектами, а компаніям? процвітати.

Купити книгу «Мета як проект. Як успішно вирішувати будь-які завдання з допомогою проектного підходу» Антоніо Ньєто - Родрігес в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Мета як проект. Як успішно вирішувати будь-які завдання з допомогою проектного підходу" (Антоніо Ньєто - Родрігес) з ISBN 978-5-9614-4102-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
The Project Revolution: How to Succeed in a Project Driven World
Перекладач
Михайло Білоголовський
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
276
Формат
170х240 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Антоніо Ньєто - Родрігес

Рецензії на книгу «Мета як проект . Як успішно вирішувати будь-які завдання з допомогою проектного підходу».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами