Краткая история пьянства от каменного века до наших дней. Что, где, когда и по какому поводу - Марк Форсайт (978-5-91671-886-7)

Краткая история пьянства от каменного века до наших дней. Что, где, когда и по какому поводу - Марк Форсайт (978-5-91671-886-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 299
299 грн
  • ISBN: 978-5-91671-886-7
  • Код товару: 352227
Основні характеристики
Назва оригіналу: A Short History of Drunkenness: How, Why, Where, and When Humankind Has Gotten Merry from the Stone Age to the Present
Перекладач: Марія Десятова
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний з відтінком

Про книгу «Коротка історія пияцтва від кам'яного віку до наших днів. Що , де , коли і з якого приводу» Марк Форсайт

"Як блискуче демонструє Марк Форсайт, цивілізацію виховав алкоголь. Ні жителі Давнього Єгипту без пива, ні жителі Стародавньої Греції та Риму без вина не створили б свої найбільші твори. Де випивка, там благоденство - і навпаки. Піднімемо ж келихи за це ігристе, іскристе і іскрометний твір! " Гаррі Маунт, редактор журналу The Oldie "Мені здавалося, я дещо тямлю в випивки, але« Коротка історія пияцтва »змусила мене глянути на пияцтво під іншим кутом. Кожна глава дивувала мене, загадувала загадки і надихала так, що під кінець читання мені відчайдушно захотілося ковтнути чогось міцнішого ". Генрі Джеффріс, автор книги Empire of Booze ( «Імперія випивки») "Ця чудова книга настільки мене захопила, що за читанням я непомітно для себе осушив дві пляшки вина". Роб Темпл, автор книги Very British Problems ( «Характерно британські проблеми») Цитата "Джіновое безумство залишилася позаду. Але джин докорінно змінив британське суспільство. Він вселив в правлячий клас страх перед міською біднотою. Влада турбувало не так пияцтво як таке, скільки анархія, байдужість на закон, шалені натовпи. Джин наповнив вулиці Лондона декласованим елементом, і був тільки один розумний спосіб впоратися з ним - спровадити на інший край світу. Так з'явилися Америка і Австралія ". Про що книга Історія нашого виду склалася б зовсім по-іншому, якби не щаслива генетична мутація, яка дозволила нашим організмам розщеплювати алкоголь. З тих пір людина не розлучається з пляшкою - тисячоліттями випивка дарувала людям радість і втіху, допомагала розмовляти з богами і створювати культуру. «Коротка історія пияцтва» - це історія давнього роману Homo sapiens з алкоголем. У кожній епосі - від кам'яного віку до часів сухого закону - ми знайдемо відповіді на конкретні питання: що пили? скільки? хто і в якому складі? А головне - навіщо і з якого приводу? Попутно ми познайомимося з шаманами неоліту, що перетворили спиртне в канал спілкування з предками, попрісутствуем на бенкетах древніх греків і римлян і з'ясуємо, чим справжні салуни Дикого Заходу відрізнялися від голлівудських. Це історія людства в його самому щасливому стані - напідпитку. Чому книга гідна прочитання На відміну від більшості книг про алкоголь, ця розповідає нема про технологіях виробництва і самих напоях, а про місце випивки в культурі різних народів: як, з ким і навіщо люди пили. У автора типово англійське почуття гумору і широкий кругозір, факти і цитати він підбирає цікаві, і в цілому книга читається на одному диханні. Хто автор Марк Форсайт - народився в Лондоні в 1977 році, отримав в подарунок на хрещення многотомник Оксфордського словника і з тих пір з ним не розлучається. Його книга про етимологію слів англійської мови - The Etymologicon - стала бестселером року за версією The Sunday Times, а відеозапис виступу на конференції TED зібрала понад півмільйона переглядів. Живе в Лондоні в оточенні словників, веде блог на blog.inkyfool.com. Ключові поняття Історія, алкоголь, культура.

Купити книгу «Коротка історія пияцтва від кам'яного віку до наших днів. Що , де , коли і з якого приводу» Марк Форсайт в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Коротка історія пияцтва від кам'яного віку до наших днів. Що , де , коли і з якого приводу" (Марк Форсайт) з ISBN 978-5-91671-886-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
A Short History of Drunkenness: How, Why, Where, and When Humankind Has Gotten Merry from the Stone Age to the Present
Перекладач
Марія Десятова
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний з відтінком
Кількість сторінок
280
Формат
145х215 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Марк Форсайт

Рецензії на книгу «Коротка історія пияцтва від кам'яного віку до наших днів . Що , де , коли і з якого приводу».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами