Нейронауки. Исследование мозга. Том 3. Мозг и поведение. Изменяющийся мозг - Марк Беар, Барри Коннорс, Майкл Парадизо (978-5-907458-27-7)

Нейронауки. Исследование мозга. Том 3. Мозг и поведение. Изменяющийся мозг - Марк Беар, Барри Коннорс, Майкл Парадизо (978-5-907458-27-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 1814
1 814 грн
  • ISBN: 978-5-907458-27-7
  • Код товару: 352176
Основні характеристики
Автор: Марк Беар
Перекладач: Т. Іссмаіл
Під редакцією: Н. Макарова
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Нейронауки. Дослідження мозку. Том 3. Мозок і поведінку. Змінюється мозок» Марк Беар

У книзі розглядаються будова і функції головного мозку, історія і практика нейронаучних досліджень, сучасні підходи до виявлення і терапії хвороб, що вражають мозок, а також останні досягнення нейронаук, що дозволяють зрозуміти, як мозок керує всією діяльністю живих істот. Для кращого розуміння наукового процесу в текст включено розповіді сучасних нейровченим про їхню роботу. Для полегшення розуміння матеріалу книга забезпечена великою кількістю ілюстрацій і схем, завдань для самоперевірки, глосарієм. Розрахована на студентів медичних вузів і читачів, які цікавляться нейронаук. Нейронауки - новий напрямок в дослідницькій діяльності, що об'єднує нейробіологію, хімію, фізику, психологію, фізіологію, когнітивістики і навіть філософію. Третій том цього видання складається з двох частин. У частині 1 розглядається зв'язок між процесами, що відбуваються в мозку людини, і його поведінкою, а також описуються нейронні системи, що управляють реакціями в мозку і у всьому тілі. Частина 2 присвячена дослідженням молекулярних і клітинних основ розвитку мозку, навчання і пам'яті. Книга призначена для тих, хто вивчає медицину, нейробіологію, нейрофі зіологіі, а також для всіх, хто цікавиться нейронаук. 4-е видання.

Купити книгу «Нейронауки. Дослідження мозку. Том 3. Мозок і поведінку. Змінюється мозок» Марк Беар в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Нейронауки. Дослідження мозку. Том 3. Мозок і поведінку. Змінюється мозок" (Марк Беар) з ISBN 978-5-907458-27-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Т. Іссмаіл
Під редакцією
Н. Макарова
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
640
Формат
175х240 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
1.114
Автор
Марк Беар

Рецензії на книгу «Нейронауки . Дослідження мозку . Том 3. Мозок і поведінку . Змінюється мозок ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами