Выпускной. Сборник произведений молодых писателей - Андрей Жвалевский, Екатерина Каретникова, Елена Ракитина, Ася Петрова (978-5-6040762-0-0)

Выпускной. Сборник произведений молодых писателей - Андрей Жвалевский, Екатерина Каретникова, Елена Ракитина, Ася Петрова (978-5-6040762-0-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 985
985 грн
  • ISBN: 978-5-6040762-0-0
  • Код товару: 352061
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: інтегральна палітурка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 384
Формат: 210х270 мм

Про книгу «Випускний. Збірник творів молодих письменників» Андрій Жвалевский , Ася Петрова , Катерина Каретникова , Олена Ракітіна

"У кожного в житті буває хоча б один випускний. Але частіше їх куди більше. Випускний - це запрошення. Школярам у доросле життя. Студентам - в ще більш дорослу. Перша публікація, перша книга - це теж випускний. Ти здав свого роду творчий іспит і гідний похвали. Похвали цілком заслуженою. Але звідки це почуття незадоволеності, яке починає мучити тебе, після того як перше радість від успішно складеного іспиту затихло? Чому ти раптом починаєш відчувати тривогу, невпевненість у своїй творчій спроможності? Як-не-як, сякий-такий письменницький досвід ти вже знайшов. І тут з'ясовується, що цей досвід нічого не означає, що знову потрібно починати новий вірш, розповідь або повість з нуля. І сказати світові те, що ще ніхто до тебе не сказав так яскраво і дзвінко. Якщо хтось із наших молодих колег вже відчув це гостре почуття невдоволення собою, значить, все в порядку, ми за нього спокійні. Значить, він вже не ступить на нижню сходинку своєї творчої сходи, а навпаки, підніметься ще на одну. Зрозуміло, це непросто. Але ж література - справа не дріб'язкова. Пам'ятайте, як вітали один одного "Серапіонові брати": "Здрастуй, брат! Писати дуже важко! " Від себе додамо: "І весело!" Адже учасники нашого ювілейного збірника пишуть для дітей. Чим ще примітний випускний? Ну звичайно, випускним балом! І на цей літературний бал ми із задоволенням запрошуємо наших читачів! " Укладачі: М. Д. Яснов, С. А. Махотін, А. Ю. Насонова.

Купити книгу «Випускний. Збірник творів молодих письменників» Андрій Жвалевский , Ася Петрова , Катерина Каретникова , Олена Ракітіна в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Випускний. Збірник творів молодих письменників" (Андрій Жвалевский , Ася Петрова , Катерина Каретникова , Олена Ракітіна) з ISBN 978-5-6040762-0-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
інтегральна палітурка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
384
Формат
210х270 мм
Ілюстрації
кольорові
Вага
0.850
Автор
Андрій Жвалевский , Ася Петрова , Катерина Каретникова , Олена Ракітіна

Рецензії на книгу «Випускний . Збірник творів молодих письменників».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами