Паттерны разработки на Python: TDD, DDD и событийно-ориентированная архитектура - Гарри Персиваль, Боб Грегори (978-5-4461-1468-9)

Паттерны разработки на Python: TDD, DDD и событийно-ориентированная архитектура - Гарри Персиваль, Боб Грегори (978-5-4461-1468-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 700
700 грн
  • ISBN: 978-5-4461-1468-9
  • Код товару: 352035
Основні характеристики
Перекладач: Андрій Логунов
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Патерни розробки на Python : TDD , DDD і подієво - орієнтована архітектура» Боб Грегорі , Гаррі Персіваль

Популярність Python продовжує зростати, а значить, проекти, створені на цій мові програмування, стають все масштабніше і складніше. Багато розробники проявляють інтерес до високорівневих паттернам проектування, таких як чиста і подієво-керована архітектура і патерни предметно-орієнтованого проектування (DDD). Але їх адаптація під Python не завжди очевидна. Гаррі Персіваль і Боб Грегорі познайомлять вас з перевіреними паттернами, щоб кожен пітоніст міг управляти складністю додатків і отримувати максимальну віддачу від тестів. Теорія підкріплена прикладами на чистому Python, позбавленому синтаксичної надмірності Java і C #. У цій книзі: • «Інверсія залежностей» і її зв'язку з портами і адаптерами (гексагональна / чиста архітектура). • Відмінності між патернами «Сутність», «Об'єкт-значення» і «Агрегат» в рамках DDD. • Паттерни «Сховище» і UoW, що забезпечують сталість зберігання даних. • Паттерни «Подія», «Команда» і «Шина повідомлень». • Розподіл відповідальності на команди і запити (CQRS). • Подієво-керована архітектура і реактивні розширення.

Купити книгу «Патерни розробки на Python : TDD , DDD і подієво - орієнтована архітектура» Боб Грегорі , Гаррі Персіваль в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Патерни розробки на Python : TDD , DDD і подієво - орієнтована архітектура" (Боб Грегорі , Гаррі Персіваль) з ISBN 978-5-4461-1468-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Андрій Логунов
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
336
Формат
165х230 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Боб Грегорі , Гаррі Персіваль

Рецензії на книгу «Патерни розробки на Python : TDD , DDD і подієво - орієнтована архітектура».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами