Нестареющее тело. Научное исследование о том, как защитить свои тело и мозг и не допустить развития неврологических заболеваний - Рэй Дорси, Тодд Шерер, Майкл Окун, Бастиан Блоэм (978-966-993-618-9)

Нестареющее тело. Научное исследование о том, как защитить свои тело и мозг и не допустить развития неврологических заболеваний - Рэй Дорси, Тодд Шерер, Майкл Окун, Бастиан Блоэм (978-966-993-618-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 150
150 грн
  • ISBN: 978-966-993-618-9
  • Код товару: 351949
Основні характеристики
Перекладач: Л. Миронова
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Нестаріюче тіло. Наукове дослідження про те , як захистити свої тіло і мозок і не допустити розвитку неврологічних захворювань» Бастіан Блоем , Майкл Окун , Рей Дорсі , Тодд Шерер

Хвороби головного мозку - найчастіша причина «інвалідності» в світі. А хвороба Паркінсона - найбільш швидкозростаюча захворювання: за останні двадцять п'ять років число постраждалих від нього пацієнтів подвоїлася і склала шість мільйонів. За прогнозами, при темпах зростання до 2040 року число випадків збільшиться вчетверо. Чому Паркінсон став так «популярний»? В першу чергу, через пестицидів, які використовуються при вирощуванні сільгосппродукції. Але це не все. Дана книга в подробицях розповість про механізми розвитку захворювання, опише відомі на сьогодні причини і наслідки, а також запропонує план, який дозволить ніколи не зустрітися з цією грізною і руйнівною хворобою.

Купити книгу «Нестаріюче тіло. Наукове дослідження про те , як захистити свої тіло і мозок і не допустити розвитку неврологічних захворювань» Бастіан Блоем , Майкл Окун , Рей Дорсі , Тодд Шерер в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Нестаріюче тіло. Наукове дослідження про те , як захистити свої тіло і мозок і не допустити розвитку неврологічних захворювань" (Бастіан Блоем , Майкл Окун , Рей Дорсі , Тодд Шерер) з ISBN 978-966-993-618-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Л. Миронова
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
368
Формат
165x240 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
0.566
Автор
Бастіан Блоем , Майкл Окун , Рей Дорсі , Тодд Шерер

Рецензії на книгу «Нестаріюче тіло . Наукове дослідження про те , як захистити свої тіло і мозок і не допустити розвитку неврологічних захворювань».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами