Шаблоны DAX. Наиболее полное собрание готовых к использованию решений на языке DAX для Power BI, Analysis Services и Power Pivot - Марко Руссо, Альберто Феррари (978-5-97060-909-5)

Шаблоны DAX. Наиболее полное собрание готовых к использованию решений на языке DAX для Power BI, Analysis Services и Power Pivot - Марко Руссо, Альберто Феррари (978-5-97060-909-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 1628
1 628 грн
  • ISBN: 978-5-97060-909-5
  • Код товару: 351945
Основні характеристики
Автор: А. Феррарі
Перекладач: А. Гінько
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 408

Про книгу «Шаблони DAX. Найбільш повне зібрання готових до використання рішень на мові DAX для Power BI , Analysis Services і Power Pivot» А. Феррарі

Дана книга призначена для розробників, вже знайомих з мовою DAX і бажаючих підвищити свою кваліфікацію, використовуючи представлені тут шаблони. У більшості з них застосовуються просунуті техніки DAX, які читачеві слід освоїти і використовувати в своїх робочих сценаріях. Автори приділяють пильну увагу сценаріями з використанням функцій логіки операцій з часом, а також розглядають велику кількість дійсно корисних шаблонів, найбільш часто зустрічаються на практиці. Для кожного шаблону надаються демонстраційні файли в форматі Power BI і Power Pivot для Excel. Іноді версії коду незначно. Перевага віддається програмного продукту Power BI, в якому на момент написання книги реалізовані всі актуальні новинки DAX. Розглянуті шаблони перевірені в червневій версії Power BI 2020 року, Excel 2019 і Excel для Microsoft 365 версії 2006. Автори книги - одні з провідних фахівців в області бізнес-аналітики, котрі заснували сайт SQLBI.com, на якому регулярно публікуються статті по DAX і іншим інструментам Microsoft, і випустили "Докладне керівництво по DAX" для початківців користувачів.

Купити книгу «Шаблони DAX. Найбільш повне зібрання готових до використання рішень на мові DAX для Power BI , Analysis Services і Power Pivot» А. Феррарі в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Шаблони DAX. Найбільш повне зібрання готових до використання рішень на мові DAX для Power BI , Analysis Services і Power Pivot" (А. Феррарі) з ISBN 978-5-97060-909-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
А. Гінько
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
408
Формат
170х240 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.770
Автор
А. Феррарі

Рецензії на книгу «Шаблони DAX . Найбільш повне зібрання готових до використання рішень на мові DAX для Power BI , Analysis Services і Power Pivot».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами