Анализ данных в науке и технике. Машинное обучение, динамические системы и управление - Стивен Л. Брантон, Дж. Натан Куц (978-5-97060-910-1)

Анализ данных в науке и технике. Машинное обучение, динамические системы и управление - Стивен Л. Брантон, Дж. Натан Куц (978-5-97060-910-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 1400
1 400 грн
  • ISBN: 978-5-97060-910-1
  • Код товару: 351931
Основні характеристики
Автор: З Брантон
Перекладач: А. Слинкин
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 542

Про книгу «Аналіз даних в науці і техніці» З Брантон

Відкриття, зроблені на основі аналізу даних, зробили революцію в моделюванні, прогнозуванні поведінки і керуванні складними системами. У цій книзі наводяться відомості з машинного навчання, інженерної математики та математичної фізики з метою показати, як моделювання та управління динамічними системами поєднуються з сучасними методами науки про дані. Розповідається про багатьох досягненнях в галузі наукових розрахунків, які дозволяють застосовувати керовані даними методи до вивчення різноманітних складних систем, таких як турбулентність, науки про мозок, кліматологія, епідеміологія, фінанси, робототехніка і автономні системи. Книга розрахована на цікавляться студентів старших курсів і аспірантів першого року навчання інженерних і фізичних спеціальностей, в ній розглядається широке коло тем і методів на рівні від введення до недавніх робіт.

Купити книгу «Аналіз даних в науці і техніці» З Брантон в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Аналіз даних в науці і техніці" (З Брантон) з ISBN 978-5-97060-910-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
А. Слинкин
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
542
Формат
170х240 мм
Ілюстрації
кольорові
Вага
1.000
Автор
З Брантон

Рецензії на книгу «Аналіз даних в науці і техніці».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами