Последний человек из Атлантиды. Лаборатория Дубльвэ. Изобретения профессора Вагнера - Александр Беляев (978-617-12-9076-1)

Последний человек из Атлантиды. Лаборатория Дубльвэ. Изобретения профессора Вагнера - Александр Беляев (978-617-12-9076-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 151
151 грн
  • ISBN: 978-617-12-9076-1
  • Код товару: 351922
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний з відтінком
Кількість сторінок: 512
Формат: 130х200 мм

Про книгу «Остання людина з Атлантиди. Лабораторія Дубльве. Винаходи професора Вагнера» Олександр Бєляєв

Довгі пошуки легендарної Атлантиди нарешті увінчалися успіхом: знайдені рукописи її першовідкривача професора Ларісона про її життя і загибелі, направили експедицію по новому сліду. Люди нарешті досягли місця, де багато століть тому відбулися дивні події... ( «Остання людина з Атлантиди») Талановитий вчений Лавров в таємничої лабораторії день у день сидів над створенням феноменального винаходу, поки в одну мить його дослідження не привели до створення незвичайного засобу. Впливаючи на мозок і покращуючи пам'ять, це винахід міг продовжувати життя. Справжній еліксир молодості! Але вчений і уявити не міг, до яких страшних наслідків приведуть його благі наміри... ( «Лабораторія Дубльве») Також до збірки увійшов цикл оповідань «Винаходи професора Вагнера».

Купити книгу «Остання людина з Атлантиди. Лабораторія Дубльве. Винаходи професора Вагнера» Олександр Бєляєв в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Остання людина з Атлантиди. Лабораторія Дубльве. Винаходи професора Вагнера" (Олександр Бєляєв) з ISBN 978-617-12-9076-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний з відтінком
Кількість сторінок
512
Формат
130х200 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Олександр Бєляєв

Рецензії на книгу «Остання людина з Атлантиди . Лабораторія Дубльве . Винаходи професора Вагнера».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами