Могут ли коровы повлиять на глобальное потепление? И ещё 122 вопроса о климате и окружающей среде - Матильда Мастерс (978-5-00169-103-7)

Могут ли коровы повлиять на глобальное потепление? И ещё 122 вопроса о климате и окружающей среде - Матильда Мастерс (978-5-00169-103-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 528
528 грн
  • ISBN: 978-5-00169-103-7
  • Код товару: 351862
Основні характеристики
Художник: Луїза Пердью
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Кількість сторінок: 144
Формат: 200х245 мм

Про книгу «Чи можуть корови вплинути на глобальне потепління ? І ще 122 питання про клімат і навколишнє середовище» Матильда Мастерс

У книзі зібрані 123 цікавих факту про Землю, кліматі і глобальне потепління. Ви дізнаєтеся, як природа і людина впливають один на одного і чому вчені-кліматологи б'ють на сполох. Прямо зараз клімат на нашій планеті змінюється. Середня температура повітря підвищується набагато швидше, ніж коли б то не було. Глобальне потепління тягне за собою серйозні наслідки: тануть полярні крижані шапки, з'являються нові течії, йдуть під воду прибережні райони. Багато регіонів через засухи стають непридатними для сільського господарства. Зникають лісу, вимирають тварини. Людство виробляє набагато більше відходів, ніж може переробити. Навіть у найглибших океанських западинах знаходять пластик! На щастя, все більше свідомих людей шукають вирішення цих проблем, але, на жаль, є і ті, хто стверджує, ніби все не так вже й страшно. Якщо вам зустрінуться такі люди, ви зможете привести їм факти з цієї книги. Дбайливо зібрані Матільдою Мастерс і Хансом Брейніксом, директором Європейського агентства з навколишнього середовища, ці факти оживають на сторінках книги завдяки легкому стилю письменниці і забавним малюнків художниці. А вам цікаво дізнатися, скільки дубів потрібно для дихання людини? Як розрахувати свій екологічний слід? Куди поділися жучки-павучки? Як акули лікують океан? Чи правда, що раніше Земля була великим сніжком? Навіщо садівники-партизани захоплюють місто? Ми щиро вважаємо, що цю книгу повинен прочитати кожен, адже теми клімату і навколишнього середовища стосуються всього людства. Приємного читання, і не забувайте закривати кран, коли чистите зуби!

Купити книгу «Чи можуть корови вплинути на глобальне потепління ? І ще 122 питання про клімат і навколишнє середовище» Матильда Мастерс в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Чи можуть корови вплинути на глобальне потепління ? І ще 122 питання про клімат і навколишнє середовище" (Матильда Мастерс) з ISBN 978-5-00169-103-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Художник
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Кількість сторінок
144
Формат
200х245 мм
Ілюстрації
кольорові
Автор
Матильда Мастерс

Рецензії на книгу «Чи можуть корови вплинути на глобальне потепління ? І ще 122 питання про клімат і навколишнє середовище».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами