Победить расстройство пищевого поведения. Когнитивно-поведенческая терапия при нервной булимии - Стюарт Аграс, Робин Ф. Эпл (978-5-907365-20-9)

Победить расстройство пищевого поведения. Когнитивно-поведенческая терапия при нервной булимии - Стюарт Аграс, Робин Ф. Эпл (978-5-907365-20-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 641
641 грн
  • ISBN: 978-5-907365-20-9
  • Код товару: 351778
Основні характеристики
Перекладач: М. Насими
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 128

Про книгу «Перемогти розлад харчової поведінки. Когнітивно - поведінкова терапія при нервової булімії» Робін Ф. Епл , Стюарт Аграс

У цій книзі представлена ??програма по самодопомоги, заснована на принципах когнітивно-поведінкової терапії. Хоча сеанси з психотерапевтом необхідні, їх зазвичай не більше 12, кожен триває всього 25 хвилин. Ви будете проходити більшу частину лікування самостійно, використовуючи покрокове посібник в якості керівництва. Також ви вивчите і відпрацюєте навички, необхідні для подолання розлади харчової поведінки і формування здорових звичок, консультуючись зі своїм психотерапевтом. Шляхом щоденного моніторингу свого режиму харчування і таких стратегій, як оспорювання негативних думок і ефективне вирішення завдань, ви зменшите своє бажання переїдати і очищатися. Якщо у вас є бажання і мотивація, то за допомогою цього посібника ви зможете раз і назавжди позбутися від розладу харчової поведінки. Ця книга: Ідеально підійде зайнятим людям Засноване на науково доведеною когнітивно-поведінкової терапії при розладах харчової поведінки Дозволить відвідувати меншу кількість сесій в стислі терміни Навчить того, як проводити більшу частину роботи над подоланням розлади самостійно під наглядом кваліфікованого фахівця в галузі психічного здоров'я Когнітивно-поведінкова терапія (КПТ) в ряді досліджень довела свою ефективність при лікуванні нервової булімії і психогенного переїдання. Однак для цього типу програми КПТ потрібно не менше 6 місяців щотижневих занять з кваліфікованим фахівцем в області ментального здоров'я. Якщо ви страждаєте розладом харчової поведінки і шукаєте дієве лікування, але не можете виділити достатньо часу для проходження повного курсу лікування, вам може підійти ця більш коротка програма. Даний посібник з самодопомоги допоможе побороти розлад харчової поведінки за допомогою ефективних методик когнітивно-поведінкової терапії. Більшу частину курсу лікування ви пройдете самостійно, але під наглядом фахівця в галузі психічного здоров'я, який допоможе подолати будь-які труднощі і відповість на питання, що виникли в ході лікування.

Купити книгу «Перемогти розлад харчової поведінки. Когнітивно - поведінкова терапія при нервової булімії» Робін Ф. Епл , Стюарт Аграс в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Перемогти розлад харчової поведінки. Когнітивно - поведінкова терапія при нервової булімії" (Робін Ф. Епл , Стюарт Аграс) з ISBN 978-5-907365-20-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
М. Насими
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
128
Формат
170х240 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.186
Автор
Робін Ф. Епл , Стюарт Аграс

Рецензії на книгу «Перемогти розлад харчової поведінки . Когнітивно - поведінкова терапія при нервової булімії».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами