Непобедимая компания. Как непрерывно обновлять бизнес-модель вашей организации, вдохновляясь опытом лучших - Алекс Остервальдер, Ив Пинье, Фред Этьембль, Алан Смит (978-5-9614-7199-1)

Непобедимая компания. Как непрерывно обновлять бизнес-модель вашей организации, вдохновляясь опытом лучших - Алекс Остервальдер, Ив Пинье, Фред Этьембль, Алан Смит (978-5-9614-7199-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 605
605 грн
  • ISBN: 978-5-9614-7199-1
  • Код товару: 351773
Основні характеристики
Перекладач: Катерина Бакушева
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 392

Про книгу «Непереможна компанія. Як безперервно оновлювати бізнес - модель вашої організації , надихаючись досвідом кращих» Алан Сміт , Алекс Остервальдер , Ів Пинье , Фред Етьембль

Просто бути кращим вже недостатньо. Сьогодні в конкурентній боротьбі перемагають компанії, у яких готовність до змін вшита в бізнес-модель. У четвертій книзі серії Strategyzer Алекс Остервальдер і його співавтори Ів Пинье, Фред Етьембль і Алан Сміт розповідають про стратегії адаптації успішних компаній, які не раз перепрідумивалі свої бізнес-моделі: Amazon, IKEA, Airbnb, Microsoft, Logitech, Zara та інші. На їх прикладі ви навчитеся формувати і застосовувати портфель бізнес-моделей, впроваджувати і підтримувати культуру інновацій, щоб безперервно підживлювати свій бізнес новими ідеями і зробити його непереможним.

Купити книгу «Непереможна компанія. Як безперервно оновлювати бізнес - модель вашої організації , надихаючись досвідом кращих» Алан Сміт , Алекс Остервальдер , Ів Пинье , Фред Етьембль в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Непереможна компанія. Як безперервно оновлювати бізнес - модель вашої організації , надихаючись досвідом кращих" (Алан Сміт , Алекс Остервальдер , Ів Пинье , Фред Етьембль) з ISBN 978-5-9614-7199-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Катерина Бакушева
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
392
Формат
240х190 мм
Ілюстрації
кольорові
Вага
0.940
Автор
Алан Сміт , Алекс Остервальдер , Ів Пинье , Фред Етьембль

Рецензії на книгу «Непереможна компанія . Як безперервно оновлювати бізнес - модель вашої організації , надихаючись досвідом кращих».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами