Лучше зажечь свечу, чем ругать темноту, или Как хорошему человеку не дать себя в обиду - Татьяна Зинкевич-Евстигнеева, Дмитрий Фролов (978-5-9268-3480-9)

Лучше зажечь свечу, чем ругать темноту, или Как хорошему человеку не дать себя в обиду - Татьяна Зинкевич-Евстигнеева, Дмитрий Фролов (978-5-9268-3480-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 124
124 грн
  • ISBN: 978-5-9268-3480-9
  • Код товару: 351750
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 192

Про книгу «Краще запалити свічку , ніж лаяти темряву» Дмитро Фролов , Тетяна Зінкевич - Євстигнєєва

Ті з нас, хто розбираються в людській природі, знають, що ділове спілкування, яке приносить радість і задоволення - це подарунок. Досвід соціального життя робить більшість людей жорсткіше і недовірливість. Прагнення до самореалізації одного нерідко заважає жити іншому. І феномен маніпуляції стає вже не окремим випадком комунікативної практики, а стилем взаємодії між людьми. Маніпуляція свідомістю, маніпуляція почуттями, зомбування, програмування, підпорядкування чужій волі, випробування на здатність "тримати удар" і, нарешті, обман - ось явища, які стають все поширенішими зараз, на рубежі століть. Пора захищатися! Або.. вивчати це явище?

Купити книгу «Краще запалити свічку , ніж лаяти темряву» Дмитро Фролов , Тетяна Зінкевич - Євстигнєєва в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Краще запалити свічку , ніж лаяти темряву" (Дмитро Фролов , Тетяна Зінкевич - Євстигнєєва) з ISBN 978-5-9268-3480-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
192
Формат
110х165 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.125
Автор
Дмитро Фролов , Тетяна Зінкевич - Євстигнєєва

Рецензії на книгу «Краще запалити свічку , ніж лаяти темряву».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами