Жизнь любит тех, кто любит ее, или Как научиться мыслить красиво - Татьяна Зинкевич-Евстигнеева, Дмитрий Фролов (978-5-9268-3478-6)

Жизнь любит тех, кто любит ее, или Как научиться мыслить красиво - Татьяна Зинкевич-Евстигнеева, Дмитрий Фролов (978-5-9268-3478-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 149
149 грн
  • ISBN: 978-5-9268-3478-6
  • Код товару: 351685
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 224

Про книгу «Життя любить тих, хто любить її, або як навчитися думати красиво» Дмитро Фролов, Тетяна Зінкевич-Євстигнєєва

Простір нашого внутрішнього світу – це країна, і дуже важливо навести в ній порядок, щоб думки, почуття, бажання, можливості, прагнення служили нашому я вірою та правдою.Нам здається, що світ улаштований неправильно. Песимістичні ставлення до життя стали називати "почуттям реальності". А може, ми просто програмуємо себе на очікування невдачі? Настав час песимісту поміняти професію і згадати про те, що ми самі створюємо тільки таке життя, яке хочемо...

Купити книгу «Життя любить тих, хто любить її, або як навчитися думати красиво» Дмитро Фролов, Тетяна Зінкевич-Євстигнєєва в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Життя любить тих, хто любить її, або як навчитися думати красиво" (Дмитро Фролов, Тетяна Зінкевич-Євстигнєєва) з ISBN 978-5-9268-3478-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
224
Формат
110х165 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.140
Автор
Дмитро Фролов, Тетяна Зінкевич-Євстигнєєва

Рецензії на книгу «Життя любить тих, хто любить її, або як навчитися думати красиво».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами