Психотехнологии НЛП для расследования преступлений. Сборник авторских научно-методических материалов - Алексей Белоусов (978-5-392-34476-5)

Психотехнологии НЛП для расследования преступлений. Сборник авторских научно-методических материалов - Алексей Белоусов (978-5-392-34476-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 586
586 грн
  • ISBN: 978-5-392-34476-5
  • Код товару: 351635
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 352
Формат: 145x215 мм

Про книгу «Психотехнології НЛП для розслідування злочинів. Збірник авторських науково - методичних матеріалів» Олексій Бєлоусов

Автор узагальнює тривалий особистий досвід впровадження методів практичної психології в практику розслідування злочинів. Принципи та техніки одного з найбільш прикладних напрямків сучасного психологічного знання - нейролінгвістичного програмування (НЛП) довели свою цінність в сфері психокорекції, особистісного розвитку, ефективної комунікації та можуть бути з успіхом застосовуються в правоохоронній діяльності. Законодавство наведено станом на січень 2021 р До збірки включені матеріали на наступні теми: • психологія допиту; • стилі діяльності слідчого; • виявлення деструктивних впливів в мережі Інтернет; • складання психологічного портрета невстановленої особи; • психологічні ресурси слідчого.

Купити книгу «Психотехнології НЛП для розслідування злочинів. Збірник авторських науково - методичних матеріалів» Олексій Бєлоусов в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Психотехнології НЛП для розслідування злочинів. Збірник авторських науково - методичних матеріалів" (Олексій Бєлоусов) з ISBN 978-5-392-34476-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
352
Формат
145x215 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Олексій Бєлоусов

Рецензії на книгу «Психотехнології НЛП для розслідування злочинів . Збірник авторських науково - методичних матеріалів».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами