Старинные русские мотивы для вышивания крестом. Более 300 аутентичных узоров в виде подробных схем - (978-5-00141-472-8)

Старинные русские мотивы для вышивания крестом. Более 300 аутентичных узоров в виде подробных схем - (978-5-00141-472-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 279
279 грн
  • ISBN: 978-5-00141-472-8
  • Код товару: 351603
Основні характеристики
Автор: Контэнт
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 128
Формат: 195х260 мм

Про книгу «Старовинні російські мотиви для вишивання хрестом. Більше 300 автентичних орнаментів у вигляді докладних схем»

Старовинне вишивальне мистецтво в сучасному виконанні! Під обкладинкою цієї книги ви знайдете схеми з традиційними російськими візерунками, які майстрині вишивали кілька століть назад: рослинні і геометричні орнаменти, мотиви з комахами, тваринами і людьми, а також сцени з російського народного побуту. Мотиви були зібрані з дореволюційних альбомів з вишивальними візерунками і дбайливо відреставровані із застосуванням сучасних технологій, щоб полегшити роботу рукодільниця. У книгу включені як зовсім невеликі мотиви, так і великі зображення; не тільки однотонні і двоколірні, а й багатобарвні схеми, в яких кожен колір має символічне значення. Вам залишається лише вибрати потрібний проект і почати вишивати! Частина схем і мотивів для книги взяті з раніше випущених збірників візерунків: • «Російські народні мотиви. Вишиваємо хрестом »(тираж закінчився) • «Бордюри і орнаменти для вишивання хрестом в слов'янському стилі» (тираж закінчився)

Купити книгу «Старовинні російські мотиви для вишивання хрестом. Більше 300 автентичних орнаментів у вигляді докладних схем» в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Старовинні російські мотиви для вишивання хрестом. Більше 300 автентичних орнаментів у вигляді докладних схем" () з ISBN 978-5-00141-472-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
128
Формат
195х260 мм
Ілюстрації
кольорові

Рецензії на книгу «Старовинні російські мотиви для вишивання хрестом . Більше 300 автентичних орнаментів у вигляді докладних схем».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами