Обеспечение устойчивого совместного мышления и эмоционального благополучия детей от 2 до 5 лет - Ирам Сирадж, Дениз Кингстон, Эдвард Мелхиш (978-5-4315-1544-6)

Обеспечение устойчивого совместного мышления и эмоционального благополучия детей от 2 до 5 лет - Ирам Сирадж, Дениз Кингстон, Эдвард Мелхиш (978-5-4315-1544-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 297
297 грн
  • ISBN: 978-5-4315-1544-6
  • Код товару: 351555
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: картон
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 64

Про книгу «Забезпечення сталого спільного мислення і емоційного благополуччя дітей від 2 до 5 років» Деніз Кінгстон , Ірам Сирадж , Едвард Мелхіш

Забезпечення сталого спільного мислення і емоційного благополуччя дітей в віці 2-5 років (Шкала SSTEW). Пропонована шкала побудована аналогічно шкалами оцінки освітнього середовища і призначена для аналізу і оцінки практичної діяльності педагога, спрямованої на розвиток дитячих міркувань, включаючи вміння слухати співрозмовника, робити висновки, спираючись не тільки на власну думку, але і на думку оточуючих. Цей процес автори називають стійким спільним мисленням. Розвиток цієї здатності може стати міцною основою успішного навчання дитини в школі. Використання шкали дозволить підвищити якість роботи в конкретній дошкільної освітньої організації. Крім того, вона може бути використана для підвищення кваліфікації педагогів і для проведення досліджень.

Купити книгу «Забезпечення сталого спільного мислення і емоційного благополуччя дітей від 2 до 5 років» Деніз Кінгстон , Ірам Сирадж , Едвард Мелхіш в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Забезпечення сталого спільного мислення і емоційного благополуччя дітей від 2 до 5 років" (Деніз Кінгстон , Ірам Сирадж , Едвард Мелхіш) з ISBN 978-5-4315-1544-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
картон
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
64
Формат
300x210 мм
Вага
0.310
Автор
Деніз Кінгстон , Ірам Сирадж , Едвард Мелхіш

Рецензії на книгу «Забезпечення сталого спільного мислення і емоційного благополуччя дітей від 2 до 5 років».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами