Работа с возражениями. 200 приемов продаж для холодных звонков и личных встреч - Дмитрий Ткаченко (978-5-9614-7150-2)

Работа с возражениями. 200 приемов продаж для холодных звонков и личных встреч - Дмитрий Ткаченко (978-5-9614-7150-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 360
360 грн
  • ISBN: 978-5-9614-7150-2
  • Код товару: 351549
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 302
Формат: 145х215 мм

Про книгу «Робота з запереченнями. 200 прийомів продажів для холодних дзвінків і особистих зустрічей» Дмитро Ткаченко

Пропонуємо вашій увазі книгу Дмитра Ткаченка «Робота з запереченнями. 200 прийомів продажів для холодних дзвінків і особистих зустрічей »від видавництва« Альпіна Паблішер ». Про книгу: Яке вміння робить вас прекрасним експертом в продажах? Відповідь на це питання дуже простий - це вміння налагодити діалог з співрозмовником. Необхідно вміти так побудувати розмову, щоб у співрозмовника навіть на мить не виникло бажання сказати вам «ні». Дмитро Ткаченко представляє читачам готові способи і методи, які пройшли тестування в реальних ринкових умовах і завдяки яким, ви запросто позбудетеся від слова «ні» в ваших ділових переговорах. За допомогою порад приводяться автором, ви перетворитеся на неперевершеного знавця продажів і підійміть прибуток вашої компанії на абсолютно новий рівень. Книга розповість вам: як правильно робити холодні дзвінки; справити враження і завоювати довіру клієнта на перших хвилинах розмови; відразу ж взяти ініціативу в свої руки; шукати дані про клієнта і його бажання; уявити співпрацю у вигідному світлі; навчитися долати будь-які заперечення і багато іншої корисної інформації. Чому варто купити книгу «Робота з запереченнями. 200 прийомів продажів для холодних дзвінків і особистих зустрічей »Дмитра Ткаченка? "Робота з запереченнями. 200 прийомів продажів для холодних дзвінків і особистих зустрічей »- книга, яка пропонує вам готові відповіді на всі можливі заперечення, що зазвичай виникають у клієнтів. Застосувавши прийоми з цієї книги на практиці, ви зможете без проблем долати будь-яке «ні» в переговорах. Добре побудований діалог - це успіх в будь-яких переговорах!

Купити книгу «Робота з запереченнями. 200 прийомів продажів для холодних дзвінків і особистих зустрічей» Дмитро Ткаченко в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Робота з запереченнями. 200 прийомів продажів для холодних дзвінків і особистих зустрічей" (Дмитро Ткаченко) з ISBN 978-5-9614-7150-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
302
Формат
145х215 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.470
Автор
Дмитро Ткаченко

Рецензії на книгу «Робота з запереченнями. 200 прийомів продажів для холодних дзвінків і особистих зустрічей».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами