Мой продуктивный год. Как я проверил самые известные методики личной эффективности на себе - Крис Бэйли (978-5-9614-6059-9)

Мой продуктивный год. Как я проверил самые известные методики личной эффективности на себе - Крис Бэйли (978-5-9614-6059-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 318
318 грн
  • ISBN: 978-5-9614-6059-9
  • Код товару: 351547
Основні характеристики
Автор: Кріс Бейлі
Назва оригіналу: The Productivity Project: Accomplishing More by Managing Your Time, Attention, and Energy
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 300

Про книгу «Мій продуктивний рік. Як я перевірив найвідоміші методики особистої ефективності на собі» Кріс Бейлі

Про книгу: Для Кріса Бейлі продуктивність - не просто спосіб краще справлятися зі справами. Це його хобі, пристрасть і захоплення. Саме тому він розповість про ваші можливості спритно жонглювати годинами в добі і при цьому залишатися спокійним, зібраним і зосередженим. Завдяки книзі «Мій продуктивний рік» ви дізнаєтеся: -що допомагає керувати часом -як визначити пріоритетність завдань -з чого починається продуктивність -скільки коштує час -о поширених (і не дуже) міфах продуктивності Чому варто купити книгу «Мій продуктивний рік» Кріса Бейлі? Книга Кріса Бейлі навчить використовувати тільки ефективні методики тайм-менеджменту і досягати кращих результатів на роботі і в житті, а також дізнаєтеся, які методики точно не варто застосовувати. Це підсумок авторського експерименту з використання найрізноманітніших методик, присвячених продуктивності і особистісному зростанню. Відгуки про книгу «Мій продуктивний рік»: «Ось книга, з якої ви отримаєте те, що вказано в заголовку і за що ви заплатили. Уже в перші кілька днів ви відчуєте зміни. І вам це навіть сподобається ».Сет Годін, автор бестселера« Спробуй - вийде! Коли ви в останній раз щось робили вперше? » «Ймовірно, Кріс Бейлі - найпродуктивніший чоловік, з яким ви могли б зустрітися».TED Blog «Книга« Мій продуктивний рік »чудово написана, цікава, практична і корисна. Я закохався цю книгу. Це практичний буддизм в кращому вигляді! »Маршалл Голдсміт, автор бестселера« Тригери. Формуй звички - загартовуй характер »і« Стрибни вище голови »

Купити книгу «Мій продуктивний рік. Як я перевірив найвідоміші методики особистої ефективності на собі» Кріс Бейлі в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Мій продуктивний рік. Як я перевірив найвідоміші методики особистої ефективності на собі" (Кріс Бейлі) з ISBN 978-5-9614-6059-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
The Productivity Project: Accomplishing More by Managing Your Time, Attention, and Energy
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
300
Формат
170х240 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.550
Автор
Кріс Бейлі

Рецензії на книгу «Мій продуктивний рік . Як я перевірив найвідоміші методики особистої ефективності на собі».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами