Как разговаривать с мудаками. Что делать с неадекватными и невыносимыми людьми в вашей жизни - Марк Гоулстон (978-5-00169-453-3)

Как разговаривать с мудаками. Что делать с неадекватными и невыносимыми людьми в вашей жизни - Марк Гоулстон (978-5-00169-453-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 443
443 грн
  • ISBN: 978-5-00169-453-3
  • Код товару: 351543
Основні характеристики
Назва оригіналу: Talking to Crazy. How to Deal with the Irrational and Impossible People in Your Life
Перекладач: иделия Айзятулова
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Як розмовляти з мудаками. Що робити з неадекватними і нестерпними людьми у вашому житті» Марк Гоулстон

Автор бестселера «Я чую вас наскрізь» і досвідчений психіатр Марк Гоулстон - про те, як вам бути з нестерпними людьми. Всі ми періодично зустрічаємося з людьми, з якими конструктивну розмову неможливий. Як з ними бути? Як розмовляти з ким-то, хто взагалі неконтрольованим? У цій книзі відомий психіатр і консультант Марк Гоулстон розповідає, як же вийти з такого деструктивного спілкування переможцем. У нього великий досвід роботи з неврівноваженими людьми (який дозволив йому створити курс переговірників для ФБР), і він знає, що традиційні методи спілкування і аргументації з ними не працюють. Це книга про те, як спілкуватися з нестерпними людьми і зберігати при цьому здоровий глузд. У ній ви знайдете конкретні техніки психологічного захисту від «побутових божевільних», що заражають своєю ірраціональністю і нездатних конструктивно і розсудливо вирішити жодне питання. Ви дізнаєтеся: Чому люди поводяться так, як вони себе ведуть Як інстинктивні реакції можуть загострювати ситуацію - і що з ними робити Коли потрібно протистояти проблемі, а коли - піти від неї Як застосовувати перевірені техніки, описані автором. Вікові обмеження: 18+

Купити книгу «Як розмовляти з мудаками. Що робити з неадекватними і нестерпними людьми у вашому житті» Марк Гоулстон в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Як розмовляти з мудаками. Що робити з неадекватними і нестерпними людьми у вашому житті" (Марк Гоулстон) з ISBN 978-5-00169-453-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Talking to Crazy. How to Deal with the Irrational and Impossible People in Your Life
Перекладач
иделия Айзятулова
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
272
Формат
145х215 мм
Вага
0.420
Автор
Марк Гоулстон

Рецензії на книгу «Як розмовляти з мудаками . Що робити з неадекватними і нестерпними людьми у вашому житті».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами