IT как оружие. Какие опасности таит в себе развитие высоких технологий - Брэд Смит, Кэрол Энн Браун (978-5-9614-4017-1)

IT как оружие. Какие опасности таит в себе развитие высоких технологий - Брэд Смит, Кэрол Энн Браун (978-5-9614-4017-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 300
300 грн
  • ISBN: 978-5-9614-4017-1
  • Код товару: 351539
Основні характеристики
Назва оригіналу: Tools and Weapons: The Promise and the Peril of the Digital Age
Перекладач: В'ячеслав Іонов
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «IT як зброю. Які небезпеки таїть в собі розвиток високих технологій» Бред Сміт , Керол Енн Браун

Розвиток IT-індустрії за кілька десятиліть трансформувало сучасну реальність. Тепер ми живемо і працюємо в цифровому світі, а провідні IT-компанії володіють великим обсягом персональних даних, ніж будь-який уряд на планеті. Можливість збирати і обробляти величезні обсяги інформації стало потужним інструментом прогресу і грізною зброєю одночасно. Але хто ним керує насправді? Автори цієї книги, керівники компанії Microsoft, розкривають перед читачами найактуальніші проблеми, які стоять перед IT-компаніями, і розповідають про свій шлях їх вирішення. Як в цю нову еру знайти правильний баланс громадської безпеки та недоторканності приватного життя? Як захиститися від зловмисників, які використовують нові технології для кібератак на цілі країни, корпорації або приватне життя громадян? Чи вдасться нам створити світ, в якому наші діти зможуть знайти роботу? Чи зможемо ми взагалі контролювати зароджується новий світ? Можливість збирати величезні обсяги даних про користувачів - це палиця з двома кінцями. І від того, як IT-компанії вирішують складні етичні проблеми, залежить устрій світу, в якому ми маємо жити. Для кого Книга буде цікава представникам IT-індустрії і всім тим, хто хоче зрозуміти, як IT-компанії розпоряджаються їх персональними даними.

Купити книгу «IT як зброю. Які небезпеки таїть в собі розвиток високих технологій» Бред Сміт , Керол Енн Браун в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "IT як зброю. Які небезпеки таїть в собі розвиток високих технологій" (Бред Сміт , Керол Енн Браун) з ISBN 978-5-9614-4017-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Tools and Weapons: The Promise and the Peril of the Digital Age
Перекладач
В'ячеслав Іонов
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
352
Формат
170х240 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.660
Автор
Бред Сміт , Керол Енн Браун

Рецензії на книгу «IT як зброю . Які небезпеки таїть в собі розвиток високих технологій».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами