Клудж. Случайное устройство человеческого мозга, и как это сделало нас теми, кто мы есть - Гари Маркус (978-5-00139-432-7)

Клудж. Случайное устройство человеческого мозга, и как это сделало нас теми, кто мы есть - Гари Маркус (978-5-00139-432-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 207
207 грн
  • ISBN: 978-5-00139-432-7
  • Код товару: 351536
Основні характеристики
Автор: Гарі Маркус
Назва оригіналу: Kluge: The haphazard construction of the human mind
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Клудж. Випадкове пристрій людського мозку , і як це зробило нас тими , хто ми є» Гарі Маркус

Про те, чому наша пам'ять забуває якісь важливі речі, а щастя неможливо описати Про те, як дивно і заплутано ми влаштовані Книга написана іронічно, з яскравими образними прикладами Про що Людина звикла вважати себе вінцем творіння, свої сильні сторони - нормою, а слабкості - відхиленням. Підхід автора принципово інший: ми спочатку недосконалі; наш мозок, як і тіло, в ході еволюції формувався досить випадково, з «підручних матеріалів» природи і являє собою так званий клудж - безглузде, незграбне, але дивно ефективне рішення проблеми. Поняття клуджа проливає світло на важливі сторони нашого життя і пояснює безліч проблем, з якими ми стикаємося. Висновки автора оптимістичні: маючи належне розуміння співвідношення сил і слабкостей людського розуму, ми отримуємо можливість допомогти не тільки собі, а й суспільству. Я далекий від думки, що дизайн людського мозку нікуди не годиться, але коли б я був політиком, неодмінно ухвалив би вважати його помилкою природи. Мета цієї книги - пояснити, які саме помилки були нею здійснені і чому. Цікаві факти, про які ви дізнаєтеся Пам'ять може підвести в ту саму хвилину, коли від неї залежить життя. Відомо, що парашутисти іноді забувають потягнути трос, щоб відкрити парашут (приблизно 6% смертей парашутистів), аквалангісти забувають перевірити рівень кисню і чимало батьків ненароком залишають своїх чад замкненими в машині. Незважаючи на всі зусилля Заменгофа, есперанто використовується сьогодні (з різним ступенем володіння) всього мільйоном людей, однієї десятої відсотка всього населення світу. Сучасне життя повне, як це називають психологи, суперстімулов. Стимулів настільки «досконалих», що вони не існують в звичайному світі: анатомічно неймовірні параметри Барбі, бездоганно розфарбоване обличчя моделі, сенсаційні кадри MTV, майстерно синтезований звук в нічному клубі. Такі стимули дають очищене насолоду, неможливе в світі наших предків. Для кого Для тих, кому цікава людина в контексті еволюції: психологія, сприйняття, робота мозку, пам'ять, мова.

Купити книгу «Клудж. Випадкове пристрій людського мозку , і як це зробило нас тими , хто ми є» Гарі Маркус в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Клудж. Випадкове пристрій людського мозку , і як це зробило нас тими , хто ми є" (Гарі Маркус) з ISBN 978-5-00139-432-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Kluge: The haphazard construction of the human mind
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
304
Формат
115х165 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.200
Автор
Гарі Маркус

Рецензії на книгу «Клудж . Випадкове пристрій людського мозку , і як це зробило нас тими , хто ми є».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами