Квест для творческого человека. 344 вопроса о том, как найти вдохновение, не сорваться и стать профи - Стефан Бухер (978-5-00117-188-1)

Квест для творческого человека. 344 вопроса о том, как найти вдохновение, не сорваться и стать профи - Стефан Бухер (978-5-00117-188-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 394
394 грн
  • ISBN: 978-5-00117-188-1
  • Код товару: 351535
Основні характеристики
Назва оригіналу: 344 Questions? The Creative Person’s Do-It-Yourself Guide to Insight, Survival and Artistic Fulfillment
Перекладач: Юлія Змєєва
Серія: МІФ . арт
Мова: російська
Папір: офсетний білий

Про книгу «Електронна Квест для творчої людини. 344 питання про те , як знайти натхнення , не зірватися і стати профі» Стефан Бухер

Секрет творчого успіху не в тому, щоб знати правильні відповіді, а в тому, щоб уміти ставити правильні питання. А яких тільки немає питань в цій маленькій книзі! 344 питання - ось вже точно справжній квест! Відповіді на ці питання допоможуть вам визначити, на якому етапі життєвого і кар'єрного шляху ви знаходитеся, до чого прагнете і як цього домогтися. Сподіваємося, що проходячи квест, ви ще й сміється! На кожному розвороті цієї яскравої книги з унікальними ілюстраціями Стефана Бухер ви знайдете по кілька запитань. Вони покликані змусити вас задуматися, почати малювати і писати прямо в книзі, де для цього відведено спеціальне місце. Ось приклади питань: «Як ви опишете своє життя одним реченням? Думаєте, ви народжені для великих справ? Чим для вас є щастя? Якщо ви знаєте, як стати щасливим, чому не ставайте? »Крім авторських, в книзі є питання від знаменитостей - письменників, художників, музикантів, фотографів, лауреатів« Оскара ». Ті діляться питаннями, які їм задавали в ході творчого шляху, і тими, які їм ніхто не поставив, - а жаль.Ваша життя точно зміниться, якщо ви чесно відповісте хоча б на половину питань.

Купити книгу «Електронна Квест для творчої людини. 344 питання про те , як знайти натхнення , не зірватися і стати профі» Стефан Бухер в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Електронна Квест для творчої людини. 344 питання про те , як знайти натхнення , не зірватися і стати профі" (Стефан Бухер) з ISBN 978-5-00117-188-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
344 Questions? The Creative Person’s Do-It-Yourself Guide to Insight, Survival and Artistic Fulfillment
Перекладач
Юлія Змєєва
Серія
Мова
російська
Папір
офсетний білий
Формат
155x200 мм
Ілюстрації
кольорові
Автор
Стефан Бухер

Рецензії на книгу «Електронна Квест для творчої людини . 344 питання про те , як знайти натхнення , не зірватися і стати профі».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами