Искусство разговаривать. 10 простых шагов. Как увлекать и убеждать слушателей - Меруерт Жунусбек (978-5-907394-42-1)

Искусство разговаривать. 10 простых шагов. Как увлекать и убеждать слушателей - Меруерт Жунусбек (978-5-907394-42-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 360
360 грн
  • ISBN: 978-5-907394-42-1
  • Код товару: 351531
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 193
Формат: 145x215 мм

Про книгу «Мистецтво розмовляти. 10 простих кроків. Як захоплювати і переконувати слухачів» Меруерт Жунусбек

Силу мови складно переоцінити. Якщо ви вмієте говорити коротко, переконливо, з огляду на особливості вашої аудиторії, ви набагато швидше досягаєте своїх цілей. «Але я ж не оратор, я підприємець», - заперечить хтось. Або: «Мені цього не дано від природи» - ще одне часте заперечення. По-перше, і лідеру компанії, і починаючому кар'єристові, і навіть мамі-домогосподарці навички чіткої, структурованої мови точно знадобляться в житті. А по-друге, цьому можна навчити і навчитися. Доказом тому служить ця книга, написана професійним оратором і спікером, серед клієнтів якої - і досвідчені бізнесмени, і молоді менеджери, і держслужбовці, і навіть імами. Тут ви знайдете чіткі і конкретні інструменти, за допомогою яких зможете змінити світогляд будь-якого співрозмовника в будь-якій ситуації, навіть якщо ви від природи і не оратор. Для цього автор пропонує просту і ясну схему з десяти кроків з численними прикладами з практики і завданнями в кінці кожного розділу (виконувати - обов'язково!). Ви навчитеся вибудовувати грамотну мотивацію своєї мови і внутрішню впевненість, вибирати слова і прийоми з урахуванням переконань і настроїв аудиторії, готуватися до виступу і не губитися безпосередньо в його ході. Також ви дізнаєтеся про найчастіших помилках початківців спікерів і отримаєте арсенал технік для найсміливіших ораторів. Як каже сама автор, її книга, як і будь-яке знання, - це насіння. І якщо ви дійсно хочете докласти зусиль і навчитися приводити сильні аргументи, впливати на колег, красиво упаковувати і правильно підносити свої ідеї, то це насіння дадуть відмінні плоди! Ви дізнаєтеся: Як правильно використовувати силу слова в своїх інтересах. Як зробити свою промову лаконічною і переконливою. Як доносити свої думки та ідеї до будь-якої аудиторії. Для кого Для лідерів бізнесу, чия робота пов'язана з публічними виступами, а також для всіх, хто цікавиться ораторським мистецтвом і хоче поліпшити свої навички розмовної мови.

Купити книгу «Мистецтво розмовляти. 10 простих кроків. Як захоплювати і переконувати слухачів» Меруерт Жунусбек в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Мистецтво розмовляти. 10 простих кроків. Як захоплювати і переконувати слухачів" (Меруерт Жунусбек) з ISBN 978-5-907394-42-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
193
Формат
145x215 мм
Вага
0.355
Автор
Меруерт Жунусбек

Рецензії на книгу «Мистецтво розмовляти . 10 простих кроків . Як захоплювати і переконувати слухачів».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами