Бояться, но делать. Руководство по управлению страхом от спецназовца - Джон Дэвид Манн, Брендон Уэбб (978-5-00146-505-8)

Бояться, но делать. Руководство по управлению страхом от спецназовца - Джон Дэвид Манн, Брендон Уэбб (978-5-00146-505-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 428
428 грн
  • ISBN: 978-5-00146-505-8
  • Код товару: 351523
Основні характеристики
Назва оригіналу: Mastering Fear. A Navy SEAL’s Guide
Перекладач: Федір Кузьмичов
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Боятися , але робити. Керівництво з управління страхом від спецназівця» Брендон Уебб , Джон Девід Манн

Автор бестселерів, колишній спецназівець і успішний підприємець Брендон Уебб пропонує покрокове керівництво для подолання страхів, які заважають нам рухатися вперед. Ця книга не про те, як перемогти страх, а про те, як стати сильніше з його допомогою. Брендон Уебб - колишній спецназівець. Він не раз бував в дійсно небезпечних ситуаціях і навчився використовувати страх, а не тікати від нього. Цей досвід став у нагоді йому в мирному житті: щоб створити успішний медіа, виховувати дітей, допомагати іншим і жити, цінуючи кожну мить. Уебб пропонує п'ять зрозумілих кроків з управління страхом: рішення, тренування, вивільнення, стрибок і розуміння, що для вас головне. Вони працюють скрізь - на війні, в бізнесі або в басейні, якщо ви боїтеся води. Керуючи страхом, ви фактично зможете управляти своїм життям. Для кого книга Для кожного, хто готовий йти до своєї мети, хто готовий долати себе і свій страх на шляху до мети, хто шукає нові шляхи розвитку себе.

Купити книгу «Боятися , але робити. Керівництво з управління страхом від спецназівця» Брендон Уебб , Джон Девід Манн в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Боятися , але робити. Керівництво з управління страхом від спецназівця" (Брендон Уебб , Джон Девід Манн) з ISBN 978-5-00146-505-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Mastering Fear. A Navy SEAL’s Guide
Перекладач
Федір Кузьмичов
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
240
Формат
145х215 мм
Вага
0.385
Автор
Брендон Уебб , Джон Девід Манн

Рецензії на книгу «Боятися , але робити . Керівництво з управління страхом від спецназівця».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами