Таинственный Ван Гог. Искусство, безумие и гениальность голландского художника - Константино д’Орацио (978-966-993-736-0)

Таинственный Ван Гог. Искусство, безумие и гениальность голландского художника - Константино д’Орацио (978-966-993-736-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 150
150 грн
  • ISBN: 978-966-993-736-0
  • Код товару: 351514
Основні характеристики
Перекладач: Оксана Муштанова
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний з відтінком
Кількість сторінок: 256

Про книгу «Таємничий Ван Гог. Мистецтво , безумство і геніальність голландського художника» Костянтино д'Ораціо

Творчість і доля Ван Гога складні і неоднозначні: використовуючи яскраві кольори, виразну манеру письма і окреслені форми, Ван Гог боровся не тільки з незацікавленістю сучасників, а й з руйнівним психічним захворюванням. Ця книга розповість про життя і творчість художника, але в абсолютно новій для читача формі. Щоденники племінника Ван Гога, Вінсента молодшого, стануть основою сюжету, і, йдучи крізь них, Костантино д'Ораціо надасть інформацію, яка дасть відповіді на найважчі питання. Вінсент молодший отруїться в Брабант, Бельгію, Париж і Прованс, щоб побачити своїми очима те, що залишилося від пейзажів, представлених на картинах його дядька. Він поспілкується з тими небагатьма, хто знав художника, розпитає їх, спостерігатиме за ними. Спалахи фарб, дискусії з сім'єю, прихильності і дружба, якими озарится це неспокійна подорож, автор майстерно передасть і на сторінках цієї книги. Ван Гог жив своїми картинами, перш ніж їх писати. Для створення «Їдців картоплі» він провів три місяці в селянській родині, зробив п'ятдесят досліджень осіб, їв разом з ними, дихав тим же повітрям. Дивлячись на картини Ван Гога, ми не обмежуємося наглядом за сімейною трапезою, ми їмо її разом з ними. З Ван Гогом живопис стає живою матерією. А з Костантино д'Ораціо життя Ван Гога перетворюється в майстерно складений розповідь. Автор розкриє найцікавіші секрети, приховані в галюцинував нічних пейзажах і в яскравих полях Ван Гога. Ми проникне серед гілок оливкових дерев і зустрінемо погляди жителів Провансу кінця дев'ятнадцятого століття. Це розслідування поставить під сумнів образ божевільного генія, відновить бачення світу Вінсентом і проллє яскраве світло на його таємниці. Щоденники Вінсента молодшого стануть основою сюжету, і його очима ми відвідаємо місця, які малював Вінсент: від Борінажа до Гааги, від Парижа до Провансу і назад. Це подорож тривала роками, і саме в цих місцях і в сімейних спогадах таїться таємниця художника. Ця книга настійно рекомендується всім, хто хотів би більше дізнатися про один з найцікавіших художників всіх часів. Це читання дасть вам новий погляд на життя і творчість Ван Гога.

Купити книгу «Таємничий Ван Гог. Мистецтво , безумство і геніальність голландського художника» Костянтино д'Ораціо в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Таємничий Ван Гог. Мистецтво , безумство і геніальність голландського художника" (Костянтино д'Ораціо) з ISBN 978-966-993-736-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Оксана Муштанова
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний з відтінком
Кількість сторінок
256
Формат
130х200 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Костянтино д'Ораціо

Рецензії на книгу «Таємничий Ван Гог . Мистецтво , безумство і геніальність голландського художника».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами