Психотерапия деструктивных эмоций. Метод «Арт-ре-транса». Практическое руководство - Раиса Зотова-Масс (978-5-907250-40-6)

Психотерапия деструктивных эмоций. Метод «Арт-ре-транса». Практическое руководство - Раиса Зотова-Масс (978-5-907250-40-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 757
757 грн
  • ISBN: 978-5-907250-40-6
  • Код товару: 351510
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 192
Формат: 135х210 мм

Про книгу «Психотерапія деструктивних емоцій. Метод « Арт - ре - трансу ». практичний посібник» Раїса Зотова - Мас

Книга містить короткий огляд розвитку поглядів на взаємозв'язок тіла і психіки в культурно-історичній перспективі. Описана роль арт-терапії в діагностиці та лікуванні психосоматичних захворювань: розглянуто спектр розв'язуваних за допомогою арт-терапії проблем, вказані механізми лікувальної дії, дано докладний опис найбільш популярних арт-терапевтичних методик з області з-терапії. У книзі представлено авторський метод Арт-ре-трансу, який є ефективним інструментом в психотерапії деструктивних емоцій. З його допомогою клієнт усвідомлює причини свого хворобливого стану і позбавляється від застрявання в негативних переживаннях, викликаних минулим досвідом. Багаторазове використання методу Арт-ре-трансу в консультативній роботі автора книги довело: він дозволяє створити потужний емоційний важіль позитивного впливу на тілесне стан людини.

Купити книгу «Психотерапія деструктивних емоцій. Метод « Арт - ре - трансу ». практичний посібник» Раїса Зотова - Мас в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Психотерапія деструктивних емоцій. Метод « Арт - ре - трансу ». практичний посібник" (Раїса Зотова - Мас) з ISBN 978-5-907250-40-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
192
Формат
135х210 мм
Ілюстрації
кольорові
Вага
0.296
Автор
Раїса Зотова - Мас

Рецензії на книгу «Психотерапія деструктивних емоцій . Метод « Арт - ре - трансу » . практичний посібник».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами