Императоры глубин. Акулы: Самые загадочные, недооцененные и незаменимые стражи океана - Уильям Маккивер (978-5-389-17701-7)

Императоры глубин. Акулы: Самые загадочные, недооцененные и незаменимые стражи океана - Уильям Маккивер (978-5-389-17701-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 263
263 грн
  • ISBN: 978-5-389-17701-7
  • Код товару: 351491
Основні характеристики
Назва оригіналу: Emperors of the Deep: Sharks--The Ocean’s Most Mysterious, Most Misunderstood, and Most Important Guardians
Перекладач: Олександр Коробейников
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Імператори глибин. Акули : Найзагадковіші , недооцінені і незамінні варти океану» Вільям Макківер

З точки зору еволюції акули старше дерев; ці потужні тварини пережили п'ять періодів масових вимирань, перевершивши в живучості динозаврів. Акули - необхідна ланка для підтримки балансу морських і океанічних екосистем: вони поїдають останки мертвих китів, видаляють з популяцій хворих риб, охороняють водорості від черепах і поглинають сміття, викинуте людиною в океан. Але що ми знаємо про їх життя? Перша у своєму роді книга грунтується на даних останніх наукових досліджень і результати детального вивчення чотирьох видів акул - великої білої акули, акули-мако, акули-молота і тигровій акули. Ентузіаст збереження Світового океану Вільям Макківер подорожує по місцях проживання акул - від коралових рифів в центральній частині Тихого океану, де щоосені збираються групи великих білих акул, і тропічних мангрових лісів, де живуть зграями молоді лимонні акули, до холодних вод Північної Атлантики, де мешкають 400-річні гренландские полярні акули, довгожителі-рекордсмени серед хребетних тварин. Він простежує еволюцію міфу про акул-людожерів і описує фатальні наслідки надмірного їх знищення: від нападів акул гине в середньому чотири людини в рік, проте за той же час люди вбивають 100 мільйонів акул. Робота Макківера - це занурення в таємниці акул і наполегливий заклик захистити їх. «Ця книга - підсумок мого дворічного подорожі, данина акулам як дивним Хижаки найвищого рівня, надчутливий мореплавцям, кращим союзникам людини в світі природи. Завдяки новим технологіям, які дозволяють вченим і морським біологам з усього світу абсолютно по-новому спостерігати за акулами, за останні роки нам вдалося далеко зробити крок в розумінні цих тварин: їх загадкового поведінки, неймовірних міграційних шляхів, видатних соціальних навичок і навіть таємниць їх сексуального життя. Цілком можливо, що саме акули стануть ключем до розуміння загадок океанів ». (Вільям Макківер)

Купити книгу «Імператори глибин. Акули : Найзагадковіші , недооцінені і незамінні варти океану» Вільям Макківер в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Імператори глибин. Акули : Найзагадковіші , недооцінені і незамінні варти океану" (Вільям Макківер) з ISBN 978-5-389-17701-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Emperors of the Deep: Sharks--The Ocean’s Most Mysterious, Most Misunderstood, and Most Important Guardians
Перекладач
Олександр Коробейников
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
336
Формат
140х210 мм
Ілюстрації
кольорові
Автор
Вільям Макківер

Рецензії на книгу «Імператори глибин . Акули : Найзагадковіші , недооцінені і незамінні варти океану».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами