Тезаурус эмоций. Руководство для писателей и сценаристов - Анджела Акерман (978-5-00139-327-6)

Тезаурус эмоций. Руководство для писателей и сценаристов - Анджела Акерман (978-5-00139-327-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 420
420 грн
  • ISBN: 978-5-00139-327-6
  • Код товару: 351451
Основні характеристики
Назва оригіналу: The Emotion Thesaurus: A Writer’s Guide to Character Expression
Перекладач: Наталя Кіяченко
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Тезаурус емоцій. Керівництво для письменників і сценаристів» Анджела Акерман

Будь-сценарист і прозаїк знає, як складно описати емоції людини. Анджела Акерман і Бекка Пульізі, автори з великим досвідом і стажем, не раз стикалися з цією проблемою самі і вирішили допомогти пишуть людям: у своїй книзі вони досліджували і систематизували 130 різних емоцій і запропонували унікальний навігатор по світу конструювання суперечливих, достовірних і вражаючих характерів і персонажів. На додаток до словника вони підготували компактний навчальний матеріал, в якому дають рецепт літературного опису емоцій за принципом «не називай - показуй». Крім того, «Тезаурус емоцій» розглядає важливу роль підтексту, діалогу і передісторії, допомагає співвідносити різні емоції один з одним і дає поживу і привід для творчого мозкового штурму. Особливості Книга складається з двох абсолютно різних за змістом і структурою частин. Перша частина - це майже підручник з письменницької майстерності, як мінімум рекомендації для тих, хто пише прозу, щодо використання описів емоцій і почуттів. Друга частина - розширений словник емоцій і почуттів, що складається з власне переліку понять і необхідних до них пояснень. Для кого Книга буде незамінним підмогою як для сценаристів і письменників, так і для тих, хто тільки пробує себе в цьому непростому, але захоплюючому справі.

Купити книгу «Тезаурус емоцій. Керівництво для письменників і сценаристів» Анджела Акерман в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Тезаурус емоцій. Керівництво для письменників і сценаристів" (Анджела Акерман) з ISBN 978-5-00139-327-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
The Emotion Thesaurus: A Writer’s Guide to Character Expression
Перекладач
Наталя Кіяченко
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
542
Формат
145x215 мм
Автор
Анджела Акерман

Рецензії на книгу «Тезаурус емоцій . Керівництво для письменників і сценаристів».

0 0

Куплений в цьому магазині: Так

Переваги:

Простота и доступность в изложении

Недоліки:

-

Ко мне нередко обращаются с вопросом, чтобы я порекомендовала какую-нибудь простую, доступную для понимания, без сложных формулировок книгу о развитии своего эмоционального интеллекта, знакомства со своими эмоциями и первыми шагами, как научиться управлять своими эмоциями. И эту книгу я, как бизнес-тренер и специалист в развитии эмоционального интеллекта, могу смело рекомендовать всем, кто в этом заинтересован. Спасибо авторам за простоту и доступность в изложении.

Моя оцінка:
Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами