Колдовской мир. Тайны Колдовского мира - Андрэ Нортон (978-5-389-19152-5)

Колдовской мир. Тайны Колдовского мира - Андрэ Нортон (978-5-389-19152-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 280
280 грн
  • ISBN: 978-5-389-19152-5
  • Код товару: 351428
Основні характеристики
Назва оригіналу: The Jargoon Pard+Zarsthor’s Bane+Lore of the Witch World+Were-Wrath+One-Spell Wizard+Ully the Piper+Earthborne
Перекладач: Кирило Корольов
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Зачарованого світ. Таємниці чаклунського світу» Андре Нортон

Перу американської письменниці Андре Нортон, «великої леді фантастики» XX століття, належить понад 130 книг. Критики, на жаль, не поспішали підтримати її, а сама вона була занадто скромною людиною, щоб пробивати собі дорогу до п'єдесталу. Проте талант її сяяв так яскраво, що не залишився непоміченим. У нашій країні ім'я письменниці стало відомо після виходу роману «Саргасси в космосі», блискуче перекладеного Аркадієм і Борисом Стругацьким. А в 1963 році в США вийшла книга під назвою «Зачарованого світ» - так був створений один з найвідоміших фентезі-світів в історії жанра.Вселенная Нортон дивовижна - магія тут всесильна (і навіть визнана офіційно), а закони непорушні, і порушив їх рано чи пізно наздоганяє справедлива відплата. У Зачарованого світ можна потрапити через магічні Ворота - і це дає будь-якій людині чудовий шанс почати нове життя на новій земле.В даний том циклу «Зачарованого світ» увійшли два романи й оповідання, об'єднані місцем дії; майже всі твори - в новому переводе.Юний кета, герой «Чарівного пояса», отримує незвичайний подарунок і з його допомогою знаходить надприродні здібності і справжню свободу. Однак подвійна природа суперечлива, і перевтілення може стати незворотним... Героїня роману «Прокляття Зарстора» прагне розкрити секрет старовинної родової легенди, щоб перемогти злі чари. Але хто-то или что-то невідступно слідує за нею по п'ятах... Збірник «Таємниці чаклунського світу» представляє цю чарівну всесвіт у всьому її барвистому розмаїтті. Сліпа ткаля бачить більше звичайного за допомогою своїх «зрячих пальців», і одного разу їй до рук потрапляє шматок шовку, витканого є людиною... Народжена в трясовині дитя-метелик уві сні ходить по чужих світах і піснею закликає сестру, яка виникає в вихорі піску... Високо в горах є жабій коло, де виконуються бажання, в лісі ж можна зустріти гостинного перевертня, якому прислуговує кіт... Як багато історій, і в кожної - нова таємниця!

Купити книгу «Зачарованого світ. Таємниці чаклунського світу» Андре Нортон в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Зачарованого світ. Таємниці чаклунського світу" (Андре Нортон) з ISBN 978-5-389-19152-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
The Jargoon Pard+Zarsthor’s Bane+Lore of the Witch World+Were-Wrath+One-Spell Wizard+Ully the Piper+Earthborne
Перекладач
Кирило Корольов
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
608
Формат
140х210 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Андре Нортон

Рецензії на книгу «Зачарованого світ . Таємниці чаклунського світу».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами